שקשוקה חריפה לוהטת
אין עוד מנה כ"כ קלה להכנה, שתשאיר אתכם עם בטן מלאה ומחבת ריקה, ונראית פשוט אששש!
כשהיא לוהטת על הלשון בחריפות מעקצצת ובצבע אדום מעורר תיאבון – שקשוקה היא המנה האולטימטיבית לארוחה מהירה, טעימה ומשביעה, בה כל החושים יסתערו ישירות על המחבת.
מתכון שקשוקה חריפה מושלמת רצוי ללוות עם לחם פריך, טחינה מתובלת וסלט רענן, והיא נהדרת לכל ארוחה – לפתיחת בוקר טעים ומלא אנרגיה, לצהריים משביעים ולערב ביתי מפנק
למה באמת כדאי לכם: שקשוקה חריפה לוהטת
- שילוב צבעים וטעמים מנצח של עגבניות אדומות, פלפל ירוק ושום לבן
- אין עוד מנה כ"כ קלה להכנה, שתשאיר אתכם עם בטן מלאה ומחבת ריקה…
- כי חריפות עדינה בפה מסעירה את בלוטות הטעם ומקפיצה כל מנה
- מושלמת לכל ארוחה, ולכל זמן – בוקר, ערב, שבת או סתם יום של חול
שורה תחתונה: כי מה שנראה אש, וחריף אש – חייב להיות גם טעים אש!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים?
שקשוקה חריפה לוהטת
אין עוד מנה כ"כ קלה להכנה, שתשאיר אתכם עם בטן מלאה ומחבת ריקה, ונראית פשוט אששש!
לדרג
המצרכים
- 4 שיני שום (פרוסות)
- פלפל חריף ( חתוך לטבעות)
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית פריקה חריפה
- 5-6 עגבניות (מקולפות חתוכות לקוביות קטנות)
- מלח
- 1 כפית מרק עוף
- פלפל שחור גרוס
- מעט סוכר
אופן ההכנה
- לטגן 4 שיני שום פרסות (שימו לב ל לא לשרוף), ופלפל חריף חתוך לטבעות, להוסיף כפית פפריקה מעושנת וכפית פפריקה חריפה, ולאחר מכן להוסיף 5-6 עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות קטנות
- לבשל 15 דקות ולתבל במלח, כפית מרק עוף, פלפל שחור גרוס ומעט סוכר. אם יש מטבוחה מוכנה ניתן להוסיף 2 כפות (לא חייב).
- לשבור 4 ביצים ולבשל עם מכסה 15-20 דקות על אש נמוכה. כשמוכן לפזר מעל הביצים מעט מלח ופלפל שחור גרוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון שקשוקה חריפה לוהטת
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Moran Turgeman
מוזמנים לעקוב: המטבח של מורן תורג׳מן | ובאינסטגרם
מ ע ו ל ה, פשוט וטעים מאוד. תודה
היי,
שמחים שאהבת!
נשמח לראות איך יצא בקבוצה 🙂
שקשוקה ברמה עולמית, טעימה מאוד, פשוטה להכנה, תודה
אשמח למתכונים נוספים ממך, יישר כוח
היי גילי,
שמחים מאוד שאהבת ותודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון!
מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים שווים כאלה כל יום 🙂