| | | |

עוגת תפוזים עסיסית וטעימה

עוגה טעימה וסופר-אוורירית שתמיד מצליחה, והכי חשוב - מכינים אותה בצ’יק. מושלמת לאירוח או ליד הקפה של הבוקר!
בהשראת: כוכבה קרמני
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
מתכון עוגת תפוזים

קלאסה מנצחת – עוגת תפוזים וקלילה בשילוב של תפוזים ווניל בטעם שיזכיר לכם את הבית ובמרקם ענני שמתמוסס בפה

עוגה טעימה וסופר-אוורירית שתמיד אבל תמיד מצליחה, והכי חשוב – מכינים אותה בצ’יק. מושלמת לאירוח או ליד הקפה של הבוקר!

ספר המתכונים של כוכבה קרמני

מתכון עוגת תפוזים
צילום: כוכבה קרמני

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת תפוזים

עוגת תפוזים עסיסית וטעימה

עוגה טעימה וסופר-אוורירית שתמיד מצליחה, והכי חשוב - מכינים אותה בצ’יק. מושלמת לאירוח או ליד הקפה של הבוקר!
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: כוכבה קרמני

ציוד

1 תבנית 26 / 2 תבניות אינגליש קייק גדולות

המצרכים

  • 5 ביצים (שלמות)
  • ½1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • ½ כוס שמן
  • ½2 כוסות קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • גרידת תפוז (מ 2 תפוזים)

אופן ההכנה

  • נכניס לקערת מיקסר 5 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר ו 2 סוכר וניל ונקציף לקצף תפוח ומלא.
  • כשהקרם תפוח וצהבהב נוסיף תוך כדי ההקצפה חצי כוס שמן בהדרגה ואז להפסיק את פעולת המיקסר.
  • נוסיף לסירוגין כוס מיץ תפוזים, 2.5 כוסות קמח, אבקת אפייה וגרידת תפוז מ2 תפוזים.
  • נערבב בעדינות בתנועות קיפול על מנת שלא יהיו גושי קמח.
  • ליצוק לתבנית ולאפות בתנור על חום של 180 מעלות על תוכנית חום עליון תחתון בחלק התחתון של התנור כ 50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת תפוזים
צילום: כוכבה קרמני

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?