| | |

סושי שוקולד קל שגורף מחמאות

קינוח מושלם לערב חג הפסח, מתאים כמתכון פרווה וגם חלבי, מה שמאפשר לו להיות כוכב הערב בכל שולחן ובכל בית.סושי שוקולד שגורף המון מחמאות ונגמרות במהירות.
בהשראת: רויטל זניש
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
סושי שוקולד
הקינוח המושלם לפסח – סושי שוקולד עם המון קוקוס הכי טעים שיש!
 
המתכון מדהים, טעים ויגרוף המון המון מחמאות לאחר כל ביס, זו הבטחה! טעים חלבי ולא פחות גם כמתכון פרווה, ולכן מתאים לכולם. הכי קל להכנה שיש, פשוט ומהיר שידהים את האורחים.
 

ספר המתכונים של רויטל זניש

סושי שוקולד
צילום: רויטל זניש

למה באמת כדאי לכם: סושי שוקולד

  • כשר לפסח: הכי כיף למצוא קינוחים טעימים לפסח.
  • מתאים לכולם: ניתן להכין אותו כקינוח פרווה או כקינוח חלבי.
  • קינוח מפתיע, טעים וגורף המון המון מחמאות.
  • כדאי להכפיל כמויות – תתכוננו ל"חסר במלאי".

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

סושי שוקולד

סושי שוקולד קל שגורף מחמאות

קינוח מושלם לערב חג הפסח, מתאים כמתכון פרווה וגם חלבי, מה שמאפשר לו להיות כוכב הערב בכל שולחן ובכל בית.סושי שוקולד שגורף המון מחמאות ונגמרות במהירות.
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 20 minutes
סוג: פסח, קינוח, קינוחים
באדיבות: רויטל זניש

המצרכים

לגנאש:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)

למלית:

  • 100 גרם שוקולד לבן פרווה (או חלבי)
  • 50 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)
  • 150 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס טחון לבן/ קוקוס קלוי ( או כל ציפוי שאתם אוהבים)

אופן ההכנה

  • נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרוגל,
  • מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות מלבניות מרופדות בנייר אפייה.
  • מקפיאים שעה.
  • להכנת המלית:
  • נשים חצי דקה במיקרו, וחוזרים על הפעולה לפי הצורך...
  • ממיסים 100 גרם שוקולד לבן פרווה/או חלבי ו- 50 גרם שמנת צמחית/ או מתוקה ומכניסים למיקרו
  • בפולסים קצרים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס, ומערבבים( להזהר עם השוקולד, יש לו נטיה להשרף מהר).
  • מערבבים ומכניסים למקרר לקירור של חצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר, ומקציפים 150 שמנת צמחית + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו, ובסוף מוסיפים 3/4 קוקוס.
  • מעבירים לשקית זילוף.
  • על תבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה עושים 2 פסים עבים, מעבירים למקפיא גם שעה.
  • לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש או על נייר אפיה
  • שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם. קוקוס/קוקוס קלוי או כל ציפוי אהוב.
  • אפשר להמיס שוקולד לבן פרוה ולזלף מעל פסים ליופי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

סושי שוקולד
צילום: רויטל זניש


שאלות נפוצות: סושי שוקולד

האם ניתן להמיר לפרווה?
כן, ניתן להמיר את החמאה למחמאה, ואת השמנת לשמנת צמחית.

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: Revital Zenish | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @revitalze | להזמנות: ⭐ עולם שלם של טעמים ⭐☎️ 0507788150

Similar Posts

8 Comments

  1. הי, השוקולד לא משתחרר לי מהנייר אפיה. מה אני עושה?
    עשיתי בדיוק לפי הכמויות שכתובות.
    וזה הרבה יותר משעה במקפיא.

    1. היי מירי,
      אפשר לחכות כמה דקות ואז אפשר יהיה לשחרר או לחמם קצת מלמטה עם היד עד שאת רואה שהשוקולד יכול לזוז.

    1. הקוקוס הוא חלק מהותי מהמתכון הזה, ואם לא אוהבים אז עדיף לוותר לצערנו. מוזמנת להנות ממתכונים דומים באתר כאן

    1. הקוקוס הוא חלק מהותי מהמתכון הזה, ואם לא אוהבים אז עדיף לוותר לצערנו. מוזמנת להנות ממתכונים דומים באתר כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements