כללי | מתכונים לפסח | קינוחים | רולדות
סושי שוקולד קל שגורף מחמאות
קינוח מושלם לערב חג הפסח, מתאים כמתכון פרווה וגם חלבי, מה שמאפשר לו להיות כוכב הערב בכל שולחן ובכל בית.סושי שוקולד שגורף המון מחמאות ונגמרות במהירות.
הקינוח המושלם לפסח – סושי שוקולד עם המון קוקוס הכי טעים שיש!
המתכון מדהים, טעים ויגרוף המון המון מחמאות לאחר כל ביס, זו הבטחה! טעים חלבי ולא פחות גם כמתכון פרווה, ולכן מתאים לכולם. הכי קל להכנה שיש, פשוט ומהיר שידהים את האורחים.
למה באמת כדאי לכם: סושי שוקולד
- כשר לפסח: הכי כיף למצוא קינוחים טעימים לפסח.
- מתאים לכולם: ניתן להכין אותו כקינוח פרווה או כקינוח חלבי.
- קינוח מפתיע, טעים וגורף המון המון מחמאות.
- כדאי להכפיל כמויות – תתכוננו ל"חסר במלאי".
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
סושי שוקולד קל שגורף מחמאות
קינוח מושלם לערב חג הפסח, מתאים כמתכון פרווה וגם חלבי, מה שמאפשר לו להיות כוכב הערב בכל שולחן ובכל בית.סושי שוקולד שגורף המון מחמאות ונגמרות במהירות.
לדרג
המצרכים
לגנאש:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)
למלית:
- 100 גרם שוקולד לבן פרווה (או חלבי)
- 50 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)
- 150 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)
- 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
- 3/4 כוס קוקוס
לציפוי:
- קוקוס טחון לבן/ קוקוס קלוי ( או כל ציפוי שאתם אוהבים)
אופן ההכנה
- נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרוגל,
- מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות מלבניות מרופדות בנייר אפייה.
- מקפיאים שעה.
- להכנת המלית:
- נשים חצי דקה במיקרו, וחוזרים על הפעולה לפי הצורך...
- ממיסים 100 גרם שוקולד לבן פרווה/או חלבי ו- 50 גרם שמנת צמחית/ או מתוקה ומכניסים למיקרו
- בפולסים קצרים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס, ומערבבים( להזהר עם השוקולד, יש לו נטיה להשרף מהר).
- מערבבים ומכניסים למקרר לקירור של חצי שעה.
- מוציאים מהמקרר, ומקציפים 150 שמנת צמחית + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו, ובסוף מוסיפים 3/4 קוקוס.
- מעבירים לשקית זילוף.
- על תבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה עושים 2 פסים עבים, מעבירים למקפיא גם שעה.
- לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש או על נייר אפיה
- שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם. קוקוס/קוקוס קלוי או כל ציפוי אהוב.
- אפשר להמיס שוקולד לבן פרוה ולזלף מעל פסים ליופי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: סושי שוקולד
האם ניתן להמיר לפרווה? |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מקור: Revital Zenish | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @revitalze | להזמנות: ⭐ עולם שלם של טעמים ⭐☎️ 0507788150
הי, השוקולד לא משתחרר לי מהנייר אפיה. מה אני עושה?
עשיתי בדיוק לפי הכמויות שכתובות.
וזה הרבה יותר משעה במקפיא.
היי מירי,
אפשר לחכות כמה דקות ואז אפשר יהיה לשחרר או לחמם קצת מלמטה עם היד עד שאת רואה שהשוקולד יכול לזוז.
נראה ממש מעולה.
לפי המתכון הזה אמורים לצאת 2 רולים?
נראה מעולה
האם אפשר להחליף את הקוס קוקוס במשהו אחר? אם כן במה?
הקוקוס הוא חלק מהותי מהמתכון הזה, ואם לא אוהבים אז עדיף לוותר לצערנו. מוזמנת להנות ממתכונים דומים באתר כאן
היי במה אפשר להחליף את הקוקוס?
הקוקוס הוא חלק מהותי מהמתכון הזה, ואם לא אוהבים אז עדיף לוותר לצערנו. מוזמנת להנות ממתכונים דומים באתר כאן