| | |

גביניות שמרים במלית דובדבן

גביניות שמרים במלית מפתיעה של דובדבן, הקינוח שהכי מתאים לארוחת הבוקר עם קפה או תה! נראה מסובך, אבל פשוט להכנה, יחשבו שקניתם את הגביניות במאפיה! מתאים גם כפתיח לארוחה חלבית!
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
גביניות שמרים ודובדבנים

הקינוח או מאפה הכי מפנק שיש להתחיל איתו את ארוחת הבוקר! 

גביניות שמרים עם מלית דובדבן בטעם מתוק ומיווחד. מלית הגבינה בשילוב עם הדובדבן, שילוב מנצח של טעם ונראות נפלאים!

 

 

ספר המתכונים של נירית קיקו

גביניות שמרים ודובדבנים
קרדיט: נירית קיקו
 

למה באמת כדאי לכם: גביניות שמרים

  • הכי טעים שיש: אין מצב שמישהו יעמוד בפני הגביניות האלה!
  • קל להכנה: מתכון פשוט ביותר, נראה מסובך אבל ממש קל!
  • כמו בבית מלון: הפתיח המושלם לארוחת הבוקר – בדיוק כמו בבית מלון!
שורה תחתונה: גביניות שמרים עם מלית גבינה ודובדבן  – הכי מיוחדות וטעימות שיש!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

גביניות שמרים ודובדבנים

גביניות שמרים במלית דובדבן

גביניות שמרים במלית מפתיעה של דובדבן, הקינוח שהכי מתאים לארוחת הבוקר עם קפה או תה! נראה מסובך, אבל פשוט להכנה, יחשבו שקניתם את הגביניות במאפיה! מתאים גם כפתיח לארוחה חלבית!
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: נירית קיקו

המצרכים

הבצק:

  • 1/2 קילו קמח
  • כף שמרים יבשים
  • 1 כוס חלב פושר
  • 1/2 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 חלמונים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 100 גרם חמאה (רכה מאוד אך לא מומסת)

מילוי הגבינה:

  • 1 חבילת גבינת כנען (500 גרם)
  • 1 ביצה
  • 2 סוכר וניל
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 2 כפות פודינג וניל

מלית דובדבן: מלית קנויה

    אופן ההכנה

    • מערבבים יחד קמח סוכר מלח שמרים וסוכר וניל
    • מוסיפים חמאה חלמונים חלב ומתחילים ללוש לבצק אחיד אך מעט דביק
    • לשים כעשר דקות
    • מניחים להתפחה כשעה , לשים שוב ושוב מתפיחים חצי שעה
    • מורידים למשטח מקומח מחלקים ל-4 מכדררים ומניחים למנוחה של 10 דקות
    • כל כדור מרדדים לעלה דק מחלקים ל-4 משולשים וכל משולש חורצים 4 פסים

    מילוי הגבינה:

    • מערבבים הכל יחד ומניחים במקרר

    סיום הכנת הגבינית:

    • לאחר שהמלית התקררה, ממלאים בכף נדיבה מילוי גבינה בחלק הרחב של המשולש ומעל מזלפים את מלית הדובדבנים
    • מקפלים את החלק המחודד של המשולש מעל, מתפיחים להכפלה ולאחר מכן מורחים בביצה טרופה
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד הזהבה
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
     

    גביניות שמרים ודובדבנים
    קרדיט: נירית קיקו

     

    רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


    רק עוד דבר אחד אחרון!

    המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

    עוד מתכונים מעניינים באתר

    מקור: נירית קיקו – מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד ? מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko

    Similar Posts

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    ניסית את המתכון? איך יצא?