|

עוגת קצפת משגעת בטעם אגדי

חווית טעמים עשירה ומענגת
בהשראת: אריה רוזנשטוק
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
עוגת קצפת

הקינוח הכי מושחת שהוא גם עוגה – תכירו את מעדן הקצפת הכי מושלם שאין אחד שלא ישמח לקבל!

קבלו מתכון לעוגת קצפת נדירה ומשגעת המורכבת מתחתית פריכה וחמאתית המשודכת לקרם קצפת עננית ועשירה בטירוף, ומסתיימת בשכבת קצף אפויה עם סירופ מושחת מעל.

עוגה חגיגית ומפוארת במיוחד שתמיד תרשים את כל מי שטועם בכל ביס מחדש. טעימה אחת תשאיר אתכם מכורים לנצח נצחים!

מתכון באדיבות: אריה רוזנשטוק

ספר המתכונים של אריה רוזנשטוק

 

עוגת קצפת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קצפת

עוגת קצפת משגעת בטעם אגדי

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריה רוזנשטוק

ציוד

תבנית גודל 26

המצרכים

לתחתית:

  • ¾ חבילה מרגרינה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 חלמונים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 ½ כוסות קמח (אם הבצק דביק להוסיף עוד קצת)

למלית:

  • 2 חבילות שמנת להקצפה (500 מ"ל)
  • ¾ כוס חלב
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 כף נס קפה

לשכבה שלישית:

  • 4 חלבונים
  • ¾ כוס סוכר
  • סירופ שוקולד (או ריבת חלב או מה שאוהבים)

אופן ההכנה

  • להכנת התחתית - נערבב את כל החומרים לתחתית יחדיו ואז נסדר בתבנית גודל 26.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות עד להזהבה.
  • להכנת המלית - מקציפים 2 חבילות של שמנת להקצפת עם החלב, סוכר וניל, 2 כפות פודינג וניל וכף נס קפה. נקציף עד לקבלת קצף יציב.
  • מורחים את הקרם על התחתית שאפינו מקודם.
  • להכנת שכבה אחרונה - מקציפים 4 חלבונים עם ¾ כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה.
  • מורחים את הקצף בצורה אחידה על נייר אפייה שאותו מסמנים בעיגול בגודל התבנית שלנו.
  • אופים על 100 מעלות חום למשך שעה עד שעה ורבע.
  • מניחים את השכבה מעל לקרם, ומקשטים מעל עם איזה סירופ שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגת קצפת זו? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת קצפת – אריה רוזנשטוק

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?