| |

שניצל קריספי במילוי פירה

המצאת המאה! שניצל קראנצ'י במילוי פירה נימוח ונמס בפה - מנה מפתיעה לארוחת צהריים מיוחדת במינה!
בהשראת: מרי קוגן
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
שניצל

המוח היצירתי אף פעם לא מפסיק להפתיע במטבח, והפעם מתכון עם צורת הגשה ייחודית שכנראה רובכם לא חשבתם עליה!

מתכון שניצל ממולא בפירה בחוץ קראנצ'י ומפנים רך ונימוח בפה! כולנו יאהבו לשמוע את הקריספיות של הציפוי ואז לצלול לתוך הרכות והנימוחות של המילוי המפתיע והממכר.

תוכלו לשדרג את המנה בכל תוספת שאתם אוהבים או שאם בא לכם להרגיש לרגע בוינה ולאכול "שניצל וינאי", תוכלו לסחוט לימון מעל – כי המשפט "לימון מוסיף המון" לא קלישאה במתכון הזה!  

ספר המתכונים של מרי קוגן

שניצל
צילום: מרי קוגן

למה באמת כדאי לכם: שניצל במילוי פירה

  • הכי ביתי שיש: שניצל הוא ללא ספק המאכל הביתי הלאומי, למה לא לשדרג אותו במעט?!
  • ארוחת צהריים: אם אתם מחפשים מה להכין לילדים בצהריים זהו בהחלט המתכון בשבילכם!
  • נימוח בפה: המילוי של הפירה נותן תחושה רכה וממכרת בטירוף!
  • קריספיות: אין ספק שסאונד הקארנצ'יות הוא הסאונד האהוב והמועדף על כולנו!

שורה תחתונה: זה השניצל הביתי הכי טעים וחדשני שלא תוכלו להפסיק לאכול!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

שניצל

שניצל קריספי במילוי פירה

המצאת המאה! שניצל קראנצ'י במילוי פירה נימוח ונמס בפה - מנה מפתיעה לארוחת צהריים מיוחדת במינה!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
סוג: ארוחה עיקרית
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

פטיש שניצל

המצרכים

מצרכים :

  • ½ קילו חזה עוף ( מיועד לשניצלים)
  • 7 תפוחי אדמה (בינוניים)
  • מרגרינה או שמן זית (לבחירתכם)
  • 1 כף מרק עוף (שטוחה )
  • פירורי לחם
  • קמח
  • ביצה (טרופה)

אופן ההכנה

להכנת הפירה:

  • כדי לזרז תהליך לקלף תפוחי אדמה, לחתוך קוביות, לבשל במי מלח, כדי להחדיר טעם וכדי לרכך.
  • לכסות את הסיר עם מכסה, להוציא למסננת ברגע שתפוחי האדמה רכים מאוד .
  • להכניס לכותש תפוחי אדמה, להעביר לקערה, להוסיף שמן זית או מרגרינה רכה על פי הטעם, מעט פלפל ומלח ומי שאוהבת להוסיף אבקת מרק עוף.
  • אני מעבירה את הפירה דרך מסננת דקה כך שהפירה יוצא חלק בטירוף וקרמי.
  • להניח בצד.

להכנת השניצל:

  • לקחת את השניצלים השטוחים, אני מניחה בין שתי ניירות אפיה ודופקת עליהם עם פטיש מטבח כך שהשניצל יהיה דק ככל הניתן.
  • באמצעות סכין דקה אני מורחת פירה על שניצל אחד, ואותו מכסה עם שניצל נוסף (אפשר למרוח שכבה דקה או שכבה עבה לבחירתכם).

שלב טיגון:

  • טובלים את השניצל בשכבה דקה של קמח, ביצה טרופה עם מלח ופירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק.
  • מומלץ להוסיף על מעט לימון מעל. בתיאבון!

הערות וטיפים

צפו בסרטון תוצאה :
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 

שניצל
צילום: מרי קוגן
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!הסר תמונה ראשית


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 
מקור: מקור: Meri Kogan | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @meri_kogan 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?