Go Back
שניצל

שניצל קריספי במילוי פירה

המצאת המאה! שניצל קראנצ'י במילוי פירה נימוח ונמס בפה - מנה מפתיעה לארוחת צהריים מיוחדת במינה!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
סוג: ארוחה עיקרית
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

פטיש שניצל

המצרכים

מצרכים :

  • ½ קילו חזה עוף ( מיועד לשניצלים)
  • 7 תפוחי אדמה (בינוניים)
  • מרגרינה או שמן זית (לבחירתכם)
  • 1 כף מרק עוף (שטוחה )
  • פירורי לחם
  • קמח
  • ביצה (טרופה)

אופן ההכנה

להכנת הפירה:

  • כדי לזרז תהליך לקלף תפוחי אדמה, לחתוך קוביות, לבשל במי מלח, כדי להחדיר טעם וכדי לרכך.
  • לכסות את הסיר עם מכסה, להוציא למסננת ברגע שתפוחי האדמה רכים מאוד .
  • להכניס לכותש תפוחי אדמה, להעביר לקערה, להוסיף שמן זית או מרגרינה רכה על פי הטעם, מעט פלפל ומלח ומי שאוהבת להוסיף אבקת מרק עוף.
  • אני מעבירה את הפירה דרך מסננת דקה כך שהפירה יוצא חלק בטירוף וקרמי.
  • להניח בצד.

להכנת השניצל:

  • לקחת את השניצלים השטוחים, אני מניחה בין שתי ניירות אפיה ודופקת עליהם עם פטיש מטבח כך שהשניצל יהיה דק ככל הניתן.
  • באמצעות סכין דקה אני מורחת פירה על שניצל אחד, ואותו מכסה עם שניצל נוסף (אפשר למרוח שכבה דקה או שכבה עבה לבחירתכם).

שלב טיגון:

  • טובלים את השניצל בשכבה דקה של קמח, ביצה טרופה עם מלח ופירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק.
  • מומלץ להוסיף על מעט לימון מעל. בתיאבון!

הערות וטיפים

צפו בסרטון תוצאה :
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.