| | |

עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים

עוגיות ביסקוטי מיוחדות ומשגעות בהכנה של שיא הקלות. מקבלות פריכות מטריפה עם טעמים מדהימים של פירות יבשים, שקדים ואגוזים!
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
עוגיות ביסקוטי תגובות

כולנו יודעים שהכי מתבקש בכל חג ט"ו ושבט זה נשנוש מפנק שאפשר לזלול בלי סוף, וכאשר אפשר להכין גם בגרסה בריאה אז אין סיכוי שמוותרים!

קבלו מתכון לעוגיות ביסקוטי משגעות המקבלות פריכות מטריפה בפה ומשלבות טעמים עם פירות יבשים, שקדים ואגוזים מפנקים.

עוגיות קלילות בהכנה שיא הקלות שתמיד כולם יאהבו לקבל ולזלול עד סוף היום. ביס אחד ותמצאו את כולם מכורים לעוד ועוד!

 

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

עוגיות ביסקוטי תגובות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות ביסקוטי תגובות

עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים

עוגיות ביסקוטי מיוחדות ומשגעות בהכנה של שיא הקלות. מקבלות פריכות מטריפה עם טעמים מדהימים של פירות יבשים, שקדים ואגוזים!
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
לדרג
כמות 2 כיכרות ביסקוטי
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 4 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר (אפשר גם חצי כוס)
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית סודה
  • ½ כפית מלח
  • 2 ½ כוסות קמח רגיל
  • 3 כפות מיץ תפוזים (או מים)
  • 2 כוסות מיקס של פירות יבשים חתוכים
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • ¾ כוס שקדים פרוסים
  • אגוזי לוז (לא חובה)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים ביחד ורק בסוף מוסיפים את הפירות והאגוזים לערבב היטב.
  • מחלקים לשתי כיכרות, ומרפדים בנייר אפיה 2 תבניות אינגליש קייק ועם ידיים רטובות מהדקים היטב.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך חצי שעה. לאחר מכן לקרר היטב, הסוד לחיתוך מושלם זה לקרר לגמרי.
  • עם סכין משוננת של הלחם חותכים פרוסות דקות ושמים על נייר אפיה ואז אופים ב-150 מעלות.
  • אחרי 10 דקות הופכים ואופים שוב לעוד 10 דקות.
  • לקרר לשים בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות ביסקוטי תגובות


מה חושבים על: עוגיות ביסקוטי

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך

עוגיות ביסקוטי תגובות
רוית חביב: "גם אני הכנתי. אכן, מתבקש!"
עוגיות ביסקוטי תגובות
איילת קפלן: "הכנתי גם כן!"

יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור: עוגיות ביסקוטי – חני קונאשוילי

Similar Posts

8 Comments

  1. הרבה יותר בריא עם קמח שקדים וקמח שיבולת שועל. מי צריך קמח לבן?! יש בבתי טבע מסויימים גם קמח שעורה נהדר ויש גם קמח שיפון. קמח לבן – אאוט!

  2. חני לא ברור לי לגבי הפירות יבשים כתבת 2כוסות פירות פלוס עוד אגוזים או סה"כ שתיים

    1. 2 כוסות מיקס של פירות יבשים חתוכים
      1 כוס אגוזי מלך
      ¾ כוס שקדים פרוסים

      בגדול אפשר לערבב פחות מזה או יותר מההוא, העיקר הכמות הטוטלית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?