| | | |

פאי פיצוחים מפנק ומרשים

פאי מדהים ומהמם שמתחתית פשוטה של בצק פריך חלומי ומעליה תערובת פיצוחית משובחים. חווית טעמים אגדית!
בהשראת: עטרה ז'ורנו
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
פאי פיצוחים

ט"ו בשבט בפתח ואין חגיגי יותר ליום מיוחד כזה מפאי נדיר של פיצוחים מפנקים עם חווית טעמים שתשאיר את כולם באנחות של עונג!

קבלו מתכון לפאי פיצוחים מפנק ומרשים במיוחד שמכינים מתחתית פשוטה אך מטריפה של בצק פריך ומעליה תערובת מושלמת של פיצוחים משובחים.

מעדן מיוחד ומרשים בהכנה מהירה ומאוד פשוטה שתמיד מניבה תוצאות שיא השלמות. איך שלוקחים ביס ראשון תמצאו את עצמכם מכורים לעוד ועוד!

מתכון באדיבות: עטרה ז'ורנו

ספר המתכונים של עטרה ז'ורנו

פאי פיצוחים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פאי פיצוחים

פאי פיצוחים מפנק ומרשים

פאי מדהים ומהמם שמתחתית פשוטה של בצק פריך חלומי ומעליה תערובת פיצוחית משובחים. חווית טעמים אגדית!
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: עטרה ז'ורנו

ציוד

תבנית פאי בקוטר 26

המצרכים

  • 2 ½ כוסות קמח תופח
  • 1 חבילה מרגרינה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים

לתערובת הפיצוחים:

  • 250 גרם חלווה
  • 50 גרם פקאן
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם שקדים
  • 50 גרם מקלות שקדים
  • 50 גרם קשיו
  • 50 גרם אגוזי לוז
  • כל הפיצוחים צריכים להיות לא קלויים
  • ½ כוס מייפל

אופן ההכנה

  • מערבבים את החומרים של הבצק בעזרת הוו גיטרה.
  • מערבבים היטב ומקבלים בצק רך ונעים ואז מרדדים את הבצק מבין 2 ניירות אפיה.
  • לאחר הרידוד מניחים את הבצק על תבנית פאי בקוטר 26 ס״מ.
  • מסדרים את הבצק בצורה מסודרת על התבנית.
  • לאחר מכן מגרדים את החלווה על הבצק ושמים את תערובת הפיצוחים.
  • אופים בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
  • לאחר האפיה שמים על כל הפיצוחים מייפל ואופים ל-10 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פאי פיצוחים פאי פיצוחים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי פאי פיצוחים זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פאי פיצוחים – עטרה ז'ורנו
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם @atara_jorno

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?