| | | | |

בעבע בתמר עוגיות נוסטלגיות

שילוב של בצק שמרים פריך עם מלית תמרים, נותן לכם עוגיות באבא משגעות שכדאי להכיר!
בהשראת: תקווה תיקי וינשטיין
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון בעבע בתמר

עוגיות בעבע במילוי תמרים, עוגיות שמרים טעימות מהמטבח העיראקי! מתכון קל שכולם יכולים להכין!

בכל מטבח עיראקי מכינים את העוגיות האלה כמעט באופן קבוע, והן תמיד מככבות גם בסופי השבוע, בחגים ובאירועים מיוחדים. מדובר בעוגיות שמרים, שיש להן כמה גרסאות: עם תמרים, עם הל או עם קצח ויש להן טעם ייחודי.

קבלו מתכון לעוגיות עיראקיות אסליות, עוגיות בעבע במילוי תמרים, וכל ביס פשוט עונג גדול. עוגיות מושלמות לצד הקפה, טעימות תמיד וסוגרות פינה כשמתחשק לנשנש משהו טעים!

ספר המתכונים של תקווה תיקי וינשטיין

מתכון בעבע בתמר
צילום: תקווה תיקי וינשטיין

למה באמת כדאי לכם: מתכון בעבע בתמר

  • עוגיות בעבע הן עוגיות פרווה שניתן להגיש בכל הזדמנות!
  • עוגיות מושלמות וטעימות היישר מהמטבח העיראקי!
  • מתכון מהיר ופשוט להכנה וכל אחד יכול להכין בקלות!
  • עוגיות משגעות שתמיד כיף לנשנש ומשדרגות כל כוס קפה!

שורה תחתונה: שילוב של בצק שמרים פריך עם מלית תמרים, נותן לכם עוגיות באבא משגעות שכדאי להכיר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון בעבע בתמר

בעבע בתמר עוגיות נוסטלגיות

שילוב של בצק שמרים פריך עם מלית תמרים, נותן לכם עוגיות באבא משגעות שכדאי להכיר!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: תקווה תיקי וינשטיין

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ½ כפית מלח
  • 2 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה

  • נכניס את כל המצרכים לקערה ונלוש עד לקבלת בצק אחיד ונכסה ונשאיר להתפחה שעה וחצי.
  • נקרוץ בצק בגודל ביצה נפתח מעט ונמלא בכדור קטן של תמר כבוש.
  • נסגור כמו שסוגרים קובה ונרדד לעיגול ועם מזלג נעשה חורים.
  • נשים את העוגיות בתבנית נמרח מעל ביצה ונפזר שומשום.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 250 מעלות עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
מתכון בעבע בתמר
צילום: שושנה דעבול-מרימי

"טעים, טעים הבעבע בתמר!"
שושנה דעבול-מרימי

מתכון בעבע בתמר
צילום: עליזה חדוות
מתכון בעבע בתמר
צילום: נעמי מזרחי

רק עוד דבר אחד אחרון!

בעבע בתמר

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: בעבע בתמר מתכון מאת: Tikva Tiki Weinstein

Similar Posts

2 Comments

    1. היי גילה,
      תמר כבוש הוא מוצר שמגיע באריזת ואקום, את בטח ראית אותו בסופר ובמקומות אחרים.
      אפשר בהחלט לשים ממרח במקום, בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?