| | | |

עוגת תפוחים קלה עם אגוזים וצימוקים

עוגת תפוחים מדהימה ומרשימה בהכנה פשוטה וסופר קלה. מקבלת מרקם רך ועסיסי עם שילוב טעמים אדיר!
בהשראת: מירב דהן
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
עוגת תפוחים קלה ע

לקראת ט"ו בשבת השנה מפתיעים את כל המשפחה עם עוגת התפוחים הכי חגיגית עם טעמים שלא שוכחים עד סוף היום!

קבלו מתכון לעוגת תפוחים מדהימה ומרשימה במרקמה הרך, עסיסי וחלומי, המשלבת טעמים של תפוחים מקורמלים עם המון אגוזים וצימוקים.

עוגה מהממת שתמיד מצליחה להרשים את כל המשפחה בכל ביס מחדש. חווית טעמים חגיגית ומענגת שאי אפשר לוותר עליה!

מתכון באדיבות: מירב דהן

ספר המתכונים של מירב דהן

עוגת תפוחים קלה ע

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

עוגת תפוחים קלה ע

עוגת תפוחים קלה עם אגוזים וצימוקים

עוגת תפוחים מדהימה ומרשימה בהכנה פשוטה וסופר קלה. מקבלת מרקם רך ועסיסי עם שילוב טעמים אדיר!
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: מירב דהן

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק / תבנית 24

המצרכים

  • 4 תפוחים (חתוכים לקוביות)
  • 2 כפות סוכר חום
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • ¼ כוס צימוקים
  • 4 ביצים
  • 1 כף קינמון
  • אגוזים קצוצים (לפיזור מעל)

אופן ההכנה

  • חותכים את התפוחים לקוביות ואז מוסיפים 2 כפות סוכר חום ומערבבים.
  • מוסיפים לאותה קערה ¾ כוס סוכר עם כוס שמן, הקמח התופח ורבע כוס צימוקים.
  • טורפים 4 ביצים בקערה ושופכים מעל התפוחים ואז מוסיפים כף קינמון.
  • משמנים תבנית ושופכים לתוכה את התערובת
  • מפזרים מעל אגוזים קצוצים ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוחים

אם אין לי קמח תופח כמה אבקת אפיה להוסיף?
שקית אבקת אפיה.
סוכר חום בהיר או כהה?
לא משנה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת תפוחים – מירב דהן

Similar Posts

2 Comments

    1. לקערה עם התערובת שכוללת את התפוחים מוסיפים 4 ביצים וקינמון, מערבבים, שופכים לתבנית ולאפות. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?