עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים
כולנו יודעים שהכי מתבקש בכל חג ט"ו ושבט זה נשנוש מפנק שאפשר לזלול בלי סוף! קבלו מתכון לעוגיות ביסקוטי משגעות המקבלות פריכות מטריפה בפה ומשלבות טעמים עם פירות יבשים, שקדים ואגוזים מפנקים!
עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים

כולנו יודעים שהכי מתבקש בכל חג ט"ו ושבט זה נשנוש מפנק שאפשר לזלול בלי סוף, וכאשר אפשר להכין גם בגרסה בריאה אז אין סיכוי שמוותרים!
קבלו מתכון לעוגיות ביסקוטי משגעות המקבלות פריכות מטריפה בפה ומשלבות טעמים עם פירות יבשים, שקדים ואגוזים מפנקים.
עוגיות קלילות בהכנה שיא הקלות שתמיד כולם יאהבו לקבל ולזלול עד סוף היום. ביס אחד ותמצאו את כולם מכורים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/חני-קונאשוילי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של חני קונאשוילי [/button]
[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים שלמות
- 1 כוס סוכר (אפשר גם חצי כוס)
- 1 כפית אבקת אפיה
- ½ כפית סודה
- ½ כפית מלח
- 2 ½ כוסות קמח רגיל
- 3 כפות מיץ תפוזים (או מים)
- 2 כוסות מיקס של פירות יבשים חתוכים
- 1 כוס אגוזי מלך
- ¾ כוס שקדים פרוסים
- אגוזי לוז (לא חובה)
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים ביחד ורק בסוף מוסיפים את הפירות והאגוזים לערבב היטב.
- מחלקים לשתי כיכרות, ומרפדים בנייר אפיה 2 תבניות אינגליש קייק ועם ידיים רטובות מהדקים היטב.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך חצי שעה. לאחר מכן לקרר היטב, הסוד לחיתוך מושלם זה לקרר לגמרי.
- עם סכין משוננת של הלחם חותכים פרוסות דקות ושמים על נייר אפיה ואז אופים ב-150 מעלות.
- אחרי 10 דקות הופכים ואופים שוב לעוד 10 דקות.
- לקרר לשים בכלי אטום.

[adinserter block="4"]
הכנתם? נשמח לשמוע איך


יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מתכון נדיררררררררררררררררררררררררררררררר
היי זוהר,
איזה כיף, שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
אפשר להעלות תמונה לפייסבוק שלנו!
תודה רבה על המתכון יצא נדיר …
היי נעמי!
איזה כיף, אנחנו שמחים לדעת שיצא כל כך טוב 🙂
מוזמנת לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם מתכונים מעולים חדשים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
מושלם אני השתמשתי הסוכר חום
הרבה יותר בריא עם קמח שקדים וקמח שיבולת שועל. מי צריך קמח לבן?! יש בבתי טבע מסויימים גם קמח שעורה נהדר ויש גם קמח שיפון. קמח לבן – אאוט!
חני לא ברור לי לגבי הפירות יבשים כתבת 2כוסות פירות פלוס עוד אגוזים או סה"כ שתיים
2 כוסות מיקס של פירות יבשים חתוכים
1 כוס אגוזי מלך
¾ כוס שקדים פרוסים
בגדול אפשר לערבב פחות מזה או יותר מההוא, העיקר הכמות הטוטלית