רוזלך… כמו בקפה לנדוור, מתכון קל וטעים שבלתי אפשרי שתפסיקו לאכול אותו! מתכון רוזלך שאפשר להכין עם כל ממרח שאוהבים ויוצא טעים שאין דברים כאלה. וקבלו עוד בונוס: הבצק ללא סוכר, ועם שמן זית! חובה לנסות.
מתכון באדיבות: הילה שבו ארזי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: רוזלך כמו בקפה לנדוור

מצרכים 

3 כוסות קמח
1 כוס מים פושרים
רבע כוס שמן זית לא שמן רגיל
1 כפית שמרים
רבע כפית מלח

אופן הכנה 

230 מעלות

  • נערבב את כל המצרכים מלבד המלח, נלוש למשך 5 דקות ורק לאחר זה נוסיף את המלח ולערבב עוד חמש דקות
  • נתפיח עד שהנפח מכפיל את עצמו
  • נקפל לחצי כדי שיוריד את האויר, נחתוך ל 4 חלקים שווים וניתן לו עוד התפחה של חצי שעה בערך.
  • נחמם תנור על 230 מעלות
  • נרדד את החלק לדק דק ולמלות בכל ממרח שרוצים כגון: שוקולד,תמרים וכו..
  • נגלגל לצורת רולדה, נחתוך חתיכה של 2 ס"מ בערך, נשים בתבנית על נייר אפייה.
  • 5-8 דק אפייה, נשים לב טוב טוב שלא ישרף, זה מוכן בשניות עד להזהבה.
  • לסיום נפזר אבקת סוכר ולהגיש.

שאלות ותשובות

שאלה: לא חסר סוכר במתכון?
תשובה: לא את שמה ממרח תמרים או שוקולד ושזה יוצא אבקת סוכר את לא מבינה כמה שזה מתוק.

שאלה: האם הם יוצאים לבנים או שיש להזהיב אותם?
תשובה: עדיף לבן כדי שהבצק לא יהיה קשה.

שאלה: אם יש לי שמרים יבשים?
תשובה: מצוין, גם אפשר.

שאלה: חייב מלח?
תשובה: כן, זה מוסיף המון.

שאלה: איזה שמרים?
תשובה: קמח רגיל וכפית שמרים בנפרד את יכולה גם קמח שמרים של אוסם.

שאלה: אם אין שמן זית, מה אפשר במקום זה?
תשובה: את יכולה לשים שמן קנולה.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

עוד מתכונים מבוקשים:

רוזלך


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה! מעלות

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אורנה!
      לגבי המתכון הזה, הוספנו את המילה פושרים למתכון בעקבות ההערה שלך.
      תודה רבה ומתנצלים על החוויה הלא נעימה.
      נ.ב. אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *