| |

נאגטס כמו של מקדונלדס

קריספיות מטריפה עם טעם נדיר
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
נאגטס

כבר לא צריך ללכת למקדונלדס יותר – נגיסי העוף הכי שווים ומשגעים חוזרים בגדול עם הטעם שכולנו מכירים ואוהבים!

קבלו מתכון לנאגטס משגעות כמו של מקדונלדס המטגונות במעטפת קריספית בטירוף שבטח תעשה לכם רעש באוזניים, עם טעם שיא השלמות.

כבר לא צריך להוציא 50 שקל על 12 נאגטס כאשר אפשר להכין הרבה עוד יותר בשבריר מהמחיר. אז למה אתם עדיין מחכים?!

מתכון באדיבות: מלי מאירוב

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 

נאגטס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

נאגטס

נאגטס כמו של מקדונלדס

קריספיות מטריפה עם טעם נדיר
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • ½ קילו חזה עוף טחון
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

קערה 1:

  • 1 כוס קמח
  • 3 כפות גדושות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • 1 כפית אבקת שום
  • ½ כפית פלפל שחור

קערה 2:

  • 2 ביצים
  • ¼ כוס מים
  • 4 כפות קורנפלור
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • לוקחים חצי קילו חזה עוף טחון (אפשר לטחון לבד גם) ומוסיפים לו כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים.
  • עם ידיים טיפה רטובות מכינים צורות נאגטס - עושים כדור שטוח וקטן ואז עושים מעיכה מהצד.
  • מניחים על נייר אפיה ונכניס למקפיא לשעתיים לפחות.
  • בקערה שמים כוס קמח, 3 כפות גדושות קורנפלור, כפית אבקת מרק בצל, כפית אבקת שום, חצי כפית פלפל שחור, ומערבבים.
  • בקערה שניה שמים 2 ביצים רבע כוס מים, 4 כפות קורנפלור, וחצי כפית מלח ונערבב ישר שהקורנפלור לא ישקע.
  • מוציאים את הנאגטס מהמקפיא, נטבול בתערובת היבשים ואז ברטובים. לאחר מכן נטגן בשמן עמוק. נוציא ונעביר לרשת שישארו קריספיים. שמתקרר ניתן להקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

נאגטס

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון נאגטס זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

כל ארוחת צהריים מדהימה צריכה תוספת מושלמת ליד! מחפשים עוד מתכוני נאגטס קלים להכנה שישדרגו לכם את הארוחה? קבלו >> מתכון לנאגטס

מקור: נא‎גטס – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

Similar Posts

4 Comments

    1. זה כבר לא יהיה נאגטס אם זה לא טחון אלא יותר קרוב לשניצל או עוף מטוגן, אך בהחלט גם אמור להיות טעים. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?