הנה חלופה וביתית ולא פחות טובה לנאגטס שכולנו מכירים ואוהבים, אלא שהפעם מה שנכנס פנימה זה בשליטה שלכם!
מתכון נאגטס מעולים וטעימים במעטפת קריספית במיוחד שתעשה לכם רעש באוזניים.
ארוחה קלה וקלילה שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים.
מתכון באדיבות: גל ניר
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס: כוס זכוכית רגילה
המצרכים
לתערובת העוף:
- 500 גרם חזה עוף טחון (לבקש מהקצב)
- ½ כפית אבקת שום
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל לבן (אם אין לבן שחור נראה לי יעשה את העבודה)
למעטפת הטמפורה:
- 1 כוס קמח תופח- אם אין אז קמח רגיל + שקית אבקת אפיה
- 1 ביצה
- 3 כפות קורנפלור
- 1/2 כפית מלח
- 1 כוס מי סודה (סודה סודה לא אבקת סודה)
- 1 כפית חרדל (לא חובה)
אופן ההכנה
- את כל החומרים של העוף נערבב ביחד טוב טוב, ואז נעשה צורות של נאגטס (עם ידיים רטובות מקבלים תוצאה טובה יותר ככה יהיה קל להכין צורות מבלי שיידבק לידיים)
- נניח על נייר אפיה ונשים במקפיא למשך כשעה (רק כדי שיהיה נוח לעבוד עם העוף הטחון)
- נכין את המעטפת טמפורה - פשוט מערבבים את הכל ביחד פשוט בלי סדר מסוים. מכינים גם כלי לקמח.
- לאחר מכן באופן הבא מכניסים לטיגון בשמן עמוק: לוקחים את הנאגטס ועוטפים אותם בקמח, ואז עוטפים בבלילה, אחרי זאת נכניס לשמן רותח עד שנהיה שחום ויפה
- אחרי שמוכן לא לשים על נייר מגבת כי זה יהרוס את הקריספיות, שמים על רשת שיצטנן קצת ואז אוכלים ומקשיבים לרעש של הקרנצ'!
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
,
שאלות נפוצות
אפשר להוסיף תירס? מאמין שכן! |
מה חושבים על: נאגטס של מקדונלד’ס
- גילת ימין:
“תודה רבה יצא מדהים”

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
הפוסט המקורי: גל ניר