לוקחים חצי קילו חזה עוף טחון (אפשר לטחון לבד גם) ומוסיפים לו כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים.
עם ידיים טיפה רטובות מכינים צורות נאגטס - עושים כדור שטוח וקטן ואז עושים מעיכה מהצד.
מניחים על נייר אפיה ונכניס למקפיא לשעתיים לפחות.
בקערה שמים כוס קמח, 3 כפות גדושות קורנפלור, כפית אבקת מרק בצל, כפית אבקת שום, חצי כפית פלפל שחור, ומערבבים.
בקערה שניה שמים 2 ביצים רבע כוס מים, 4 כפות קורנפלור, וחצי כפית מלח ונערבב ישר שהקורנפלור לא ישקע.
מוציאים את הנאגטס מהמקפיא, נטבול בתערובת היבשים ואז ברטובים. לאחר מכן נטגן בשמן עמוק. נוציא ונעביר לרשת שישארו קריספיים. שמתקרר ניתן להקפיא.