Go Back
נאגטס

נאגטס כמו של מקדונלדס

קריספיות מטריפה עם טעם נדיר
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • ½ קילו חזה עוף טחון
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

קערה 1:

  • 1 כוס קמח
  • 3 כפות גדושות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • 1 כפית אבקת שום
  • ½ כפית פלפל שחור

קערה 2:

  • 2 ביצים
  • ¼ כוס מים
  • 4 כפות קורנפלור
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • לוקחים חצי קילו חזה עוף טחון (אפשר לטחון לבד גם) ומוסיפים לו כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים.
  • עם ידיים טיפה רטובות מכינים צורות נאגטס - עושים כדור שטוח וקטן ואז עושים מעיכה מהצד.
  • מניחים על נייר אפיה ונכניס למקפיא לשעתיים לפחות.
  • בקערה שמים כוס קמח, 3 כפות גדושות קורנפלור, כפית אבקת מרק בצל, כפית אבקת שום, חצי כפית פלפל שחור, ומערבבים.
  • בקערה שניה שמים 2 ביצים רבע כוס מים, 4 כפות קורנפלור, וחצי כפית מלח ונערבב ישר שהקורנפלור לא ישקע.
  • מוציאים את הנאגטס מהמקפיא, נטבול בתערובת היבשים ואז ברטובים. לאחר מכן נטגן בשמן עמוק. נוציא ונעביר לרשת שישארו קריספיים. שמתקרר ניתן להקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.