|

שניצל בתנור בריא עם פטנט

שזוף, זהוב ועסיסי - שניצל בתנור לא פחות ממושלם, לא מטוגן, כמעט בלי שמן, אבל טעים ברמות!
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
שניצל בתנור

ששש… אל תספרו לאף אחד, אבל במנה המהממת הזאת יש בקושי כף שמן אחת, ולמרות שהיא אפויה היא טעיממההה בטירופים, בטח על ילדים.

אז קבלו אותו, היישר מהתבנית, שזוף ושחום, זהוב ועסיסי – שניצל בתנור בריא וטעים שפטנט האפייה המהמם שומר על נתחי העוף האלה מלאי בשרנות, רכות ועסיסיות ממכרת.

רכים מבפנים, פריכים מבחוץ, אף אחד לא יעז לחשוב שהם טעימים פחות מהגרסה המטוגנת, ולצד צ'יפס בטטה אפוי ואקסטרה קראנצ׳י עם מתבלים טעימים של חרדל וקטשופ ללא תוספת בוגר – קיבלתם ארוחת צהריים קלאסית, אבל בריאה יותר, וטעימה לא פחות!

ספר המתכונים של עידית מרום

 
שניצל בתנור
צילום: עידית מרום

 

למה באמת כדאי לכם: שניצל בתנור

  • שזוף, זהוב ועסיסי – שניצל בתנור לא פחות ממושלם, לא מטוגן, כמעט בלי שמן, אבל טעים ברמות

  • רך מבפנים ופריך מבחוץ, יש טעים מזה?

שורה תחתונה: לצד צ'יפס בטטה קריספי ואפוי וקיבלתם ארוחת צהריים קלאסית לילדים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? שניצל בתנור

 
שניצל בתנור

שניצל בתנור בריא עם פטנט

שזוף, זהוב ועסיסי - שניצל בתנור לא פחות ממושלם, לא מטוגן, כמעט בלי שמן, אבל טעים ברמות!
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • ½ קילוגרם נתחי פילה עוף

לבלילה המתובלת:

  • 1 כפית תבלין גריל עוף
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית כמון
  • 1 כפית אבקת בצל טבעית
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כף שמן זית
  • 1 ביצה

לציפוי:

  • 1 כוס פירורי לחם כוסמין / רגילים
  • 1/4 כוס שומשום
  • ספריי שמן זית להתזה

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נערבב במזלג את הרכיבים של הבלילה עד לקבלת תערובת אחידה, נוסיף חצי קילו פילה עוף לקערה נערבב בעזרת הידיים היטב, נכסה בניילון נצמד ונעביר למקרר למשך 2-6 שעות.
  • ציפוי: נערבב פירורי לחם ושומשום, נטבול כל פילה עוף בציפוי ונעביר לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
  • נתיז שמן זית מעל כל פילה, נכניס לתנור שחומם על 180 מעלות למשך 15 דקות, נהפוך את השניצלים ונחזיר לאפיה של עוד 5 דקות.

הערות וטיפים

שני דברים חשובים ביותר להצלחת המתכון:
  • השתמשו בנתחי פילה עוף
  • השרו את הפילטים בבלילה המתובלת לפחות כשעתיים לפני ההכנה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שניצל בתנור
צילום: עידית מרום
שניצל בתנור
צילום: עידית מרום
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 

מה הולך ליד השניצל הנהדר הזה,  אתם שואלים? אנחנו הצענו לכם אורז או פסטה, אבל לגמרי אפשר לקחת מכאן עוד רעיונות טעימים של תוספות נהדרות

קבלו מתכוני תוספות מושלמים שמככבים בכל שולחן. אל תפספסו!

 
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?