חזה עוף במחבת במילוי בצל ופטריות
יש מנות שנראות כל כך מושקעות, שאף אחד לא יאמין לכם שהן מוכנות בתוך דקות.
חזה עוף במחבת במילוי בצל ופטריות היא אחת המנות האלה, אם לא ה-מנה – מהממת ביופייה, מגרה בצבע שחום ועמוק, עטופה בחזה עוף עסיסי ורך מתובל היטב, ומלאה בכל טוב של פטריות ובצל בשרניים לעומק טעמים עוצמתי נוסף.
המנה כ"כ עשירה ומשביעה שלגמרי אפשר לאכול אותה בפני עצמה, או לשדך לה אורז לבן, פירה רך, תפודים אפויים וסלט גדול ומרענן ליד
למה באמת כדאי לכם: חזה עוף במחבת
- חזה עוף ממולא בכל טוב של פטריות ובצל בשרניים לעומק טעמים עוצמתי נוסף
- נראית כל כך מושקעת, שאף אחד לא יאמין לכם שהיא מוכנות בתוך דקות
- מנת חזה עוף במחבת מהממת ביופייה, מגרה בצבע שחום ועמוק, עטופה בחזה עוף עסיסי ורך מתובל היטב
- מנה כ"כ עשירה ומשביעה שלגמרי אפשר לאכול בפני עצמה
שורה תחתונה: נהדרת גם לצד אורז לבן, פירה רך, תפודים אפויים וסלט גדול ומרענן ליד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? חזה עוף במחבת
חזה עוף במחבת במילוי בצל ופטריות
המצרכים
- חזה עוף פרוס דק
- בצל קטן קצוץ
- 6 פטריות קצוצות דק
- שן שום כתושה
- מלח
- פלפל שחור
- מעט אגוז מוסקט
- מעט ספריי שמן
אופן ההכנה
- משמנים מחבת עם מעט ספריי שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים, מתבלים ומצננים
- ממלאים את חזה העוף ומגלגלים, מניחים את החזה על פלנצ'ה לוהטת כשהצד המגולגל כלפי מטה. מפזרים מלח ופלפל שחור וצולים היטב מכל הצדדים
הבמה כולה שלכם:
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק שעועית קלאסי וטעים
- סופלה שוקולד פרווה מנחם
- מרק ירקות מושלם להצטננות
- מרק כתום מנחם ויפייפה
- מרק אפונה מיוחד ובריא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
ערב טוב לעורכת המתכון, ניראה ממש אליפות המתכון, רוצה להכין אותו, עם מלית פירה ובצל מטוגן,(לא אוהבים פטריות) אבל במחשבה שנייה אולי יש הצעה יותר טובה מה אפשר לשים במקום פטריות, פתוחה להצעות, תודה מראש, מרים.
היי מרים היקרה,
במקום פטריות אפשר להוסיף בשר טחון מתובל או רצועות גמבה.
בהצלחה 🙂