| | | |

חזה עוף במחבת במילוי בצל ופטריות

עטופה בחזה עוף עסיסי, רך ומתובל היטב, ומלאה בכל טוב שלפטריות ובצל בשרניים לעומק טעמים עוצמתי
בהשראת: כרמית דהאן
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
חזה עוף במחבת

יש מנות שנראות כל כך מושקעות, שאף אחד לא יאמין לכם שהן מוכנות בתוך דקות.

חזה עוף במחבת במילוי בצל ופטריות היא אחת המנות האלה, אם לא ה-מנה – מהממת ביופייה, מגרה בצבע שחום ועמוק, עטופה בחזה עוף עסיסי ורך מתובל היטב, ומלאה בכל טוב של פטריות ובצל בשרניים לעומק טעמים עוצמתי נוסף.

המנה כ"כ עשירה ומשביעה שלגמרי אפשר לאכול אותה בפני עצמה, או לשדך לה אורז לבן, פירה רך, תפודים אפויים וסלט גדול ומרענן ליד

ספר המתכונים של כרמית דהאן

חזה עוף במחבת
צילום: כרמית דהאן

למה באמת כדאי לכם: חזה עוף במחבת

  • חזה עוף ממולא בכל טוב של פטריות ובצל בשרניים לעומק טעמים עוצמתי נוסף
  • נראית כל כך מושקעת, שאף אחד לא יאמין לכם שהיא מוכנות בתוך דקות
  • מנת חזה עוף במחבת מהממת ביופייה, מגרה בצבע שחום ועמוק, עטופה בחזה עוף עסיסי ורך מתובל היטב
  • מנה כ"כ עשירה ומשביעה שלגמרי אפשר לאכול בפני עצמה

 

שורה תחתונה: נהדרת גם לצד אורז לבן, פירה רך, תפודים אפויים וסלט גדול ומרענן ליד

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? חזה עוף במחבת

חזה עוף במחבת

חזה עוף במחבת במילוי בצל ופטריות

עטופה בחזה עוף עסיסי, רך ומתובל היטב, ומלאה בכל טוב שלפטריות ובצל בשרניים לעומק טעמים עוצמתי
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • חזה עוף פרוס דק
  • בצל קטן קצוץ
  • 6 פטריות קצוצות דק
  • שן שום כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט אגוז מוסקט
  • מעט ספריי שמן

אופן ההכנה

  • משמנים מחבת עם מעט ספריי שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים, מתבלים ומצננים
  • ממלאים את חזה העוף ומגלגלים, מניחים את החזה על פלנצ'ה לוהטת כשהצד המגולגל כלפי מטה. מפזרים מלח ופלפל שחור וצולים היטב מכל הצדדים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


הבמה כולה שלכם:

"מ ו ש ל ם, תודה על מתכון נהדר"
רחל אבדל
חזה עוף במחבת
צילום: רחל אבדל
חזה עוף במחבת
צילום: כרמית דהאן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

  1. ערב טוב לעורכת המתכון, ניראה ממש אליפות המתכון, רוצה להכין אותו, עם מלית פירה ובצל מטוגן,(לא אוהבים פטריות) אבל במחשבה שנייה אולי יש הצעה יותר טובה מה אפשר לשים במקום פטריות, פתוחה להצעות, תודה מראש, מרים.

    1. היי מרים היקרה,
      במקום פטריות אפשר להוסיף בשר טחון מתובל או רצועות גמבה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?