קציצות בשר רכות בטעם מפתיע
מתכון מעולה להכנת קציצות עסיסיות
הקציצות שישאירו את כולם בצרחות – קבלו מתכון לקציצות בשר עסיסיות וטעימות להפליא עם רכות כל כך מפתיעה שתשאיר אתכם בעונג אחרי כל ביס!
ארוחה צהריים שתעשה את היום לכל המשפחה. מומלץ בחום.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
מחבת לטיגון
המצרכים
- ½ קילו בשר (טחון פעמיים מספר 2 - צלעות)
- 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
- 1 בצל (מגורד)
- ½1 כפות פרורי לחם פשוטים חומים של פעם (לא מוזהבים)
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כפית אריסה
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 2 כפות שמן
- 4 כפות מים
אופן ההכנה
- נכניס לקערה נשים את כל הרכיבים.
- נלוש 3 דקות על ידי סגירת כל האצבעות על הבשר.
- לקרוץ כדורים ולטגן קלות מכל צד במחבת עם שמן.
- אפשר להכין רוטב אדום שאוהבים ולהכניס לרוטב או לאכול כך ללא רוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קציצות בשר
משנה אם משתמשים בפרורי זהב? פחות רך יוצא הקציצות אפשר להרטיב 2 פרוסות לחם ולסחוט במקום. |
מתאים גם למנגל? כן. |
את לא מוסיפה ביצה? לא. |
חייב עריסה? לא. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות בשר רכות
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: קציצות בשר מתכון מאת: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”
2 כפות שמן שמים בתערובת הבשר או שזו הכמות לטיגון?
היי נגה,
שמים בתערובת הבשר, ובלי קשר צריך עוד שמן לטיגון.
בהצלחה!
לגבי קציצות הבשר- אפשר גם לאפות?
היי אריה,
אכן כן. מרססים נייר אפייה ומרססים מעל את הקציצות, אופים כחצי שעה ב-180 מעלות.
בהצלחה!
לא הבנתי מה מיוחד בהן
היי אורלי,
לא מיוחד אבל הן עסיסיות בטירוף והתיבול מושלם.
מקווים שתנסי ותיהני!
הכנתי יצא נפלא וטעים בטירוף
היי טלי,
תענוג! נשמח גם לראות איך יצא בקבוצה 🙂