| |

קציצות בשר רכות בטעם מפתיע

מתכון מעולה להכנת קציצות עסיסיות
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.08 על ידי 41 דירוגים
מתכון קציצות בשר

הקציצות שישאירו את כולם בצרחות – קבלו מתכון לקציצות בשר עסיסיות וטעימות להפליא עם רכות כל כך מפתיעה שתשאיר אתכם בעונג אחרי כל ביס!

ארוחה צהריים שתעשה את היום לכל המשפחה. מומלץ בחום.

ספר המתכונים של מלי מאירוב

מתכון קציצות בשר
צילום: מלי מאירוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון קציצות בשר

קציצות בשר רכות בטעם מפתיע

מתכון מעולה להכנת קציצות עסיסיות
ציון 4.08 על ידי 41 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • ½ קילו בשר (טחון פעמיים מספר 2 - צלעות)
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 בצל (מגורד)
  • ½1 כפות פרורי לחם פשוטים חומים של פעם (לא מוזהבים)
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית אריסה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן
  • 4 כפות מים

אופן ההכנה

  • נכניס לקערה נשים את כל הרכיבים.
  • נלוש 3 דקות על ידי סגירת כל האצבעות על הבשר.
  • לקרוץ כדורים ולטגן קלות מכל צד במחבת עם שמן.
  • אפשר להכין רוטב אדום שאוהבים ולהכניס לרוטב או לאכול כך ללא רוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות בשר  

משנה אם משתמשים בפרורי זהב?
פחות רך יוצא הקציצות אפשר להרטיב 2 פרוסות לחם ולסחוט במקום.
מתאים גם למנגל?
כן.
את לא מוסיפה ביצה?
לא.
חייב עריסה?
לא.
מתכון קציצות בשר
צילום: מלי מאירוב

רק עוד דבר אחד אחרון!
  קציצות בשר רכות

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: קציצות בשר מתכון מאת: מלי מאירוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

Similar Posts

8 Comments

    1. היי נגה,
      שמים בתערובת הבשר, ובלי קשר צריך עוד שמן לטיגון.
      בהצלחה!

    1. היי אריה,
      אכן כן. מרססים נייר אפייה ומרססים מעל את הקציצות, אופים כחצי שעה ב-180 מעלות.
      בהצלחה!

    1. היי אורלי,
      לא מיוחד אבל הן עסיסיות בטירוף והתיבול מושלם.
      מקווים שתנסי ותיהני!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?