| |

פשטידת ברוקולי פרווה

טעם מושלם בכלום זמן
בהשראת: אוסנת הרשפת סבן
ציון 4.39 על ידי 60 דירוגים
פשטידת ברוקולי פרווה

תאמינו לנו שעל הפשטידה הזו לא תפסיקו לקצור מחמאות, וכאשר היא כזו קלה, אין סיכוי שלא מנסים!

קבלו מתכון לפשטידת ברוקולי פרווה גם בריאה וגם טעימה בטירוף בשילוב טעמים נהדר שתמיד ישים לכולם חיוך גדול על הפנים.

בין אם אתם שומרים על המשקל או לא, תמיד אפשר ליהנות מפשטידה זו עם טעם נהדר מבלי רגשות אשם נלווים, אין סיכוי שלא מנסים!

מתכון באדיבות: אוסנת הרשפת סבן

ספר המתכונים של אוסנת הרשפת סבן

 

פשטידת ברוקולי פרווה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פשטידת ברוקולי פרווה

פשטידת ברוקולי פרווה

טעם מושלם בכלום זמן
ציון 4.39 על ידי 60 דירוגים
לדרג
באדיבות: אוסנת הרשפת סבן

המצרכים

  • 450 גרם ברוקולי (מפורק לפרחים)
  • 4 ביצים L
  • 4 כפות מיונז (רגיל)
  • 5 כפות קמח תופח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף (פרווה)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הברוקולי במשך 3 דקות במי מלח ומקררים.
  • מקציפים את הביצים שלמות ואז מוסיפים לתערובת הביצים את המיונז ואת הקמח בהדרגה.
  • מוסיפים גם את התבלינים ובוחשים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  • משמנים ומקמחים תבנית ושופכים 3/4 מהבלילה לתבנית.
  • לסדר את פרחי הברוקולי מעל ולפזר את התערובת שנותרה מעל הברוקולי.
  • אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שמשחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: פשטידת ברוקולי

מה עושה המיונז?
במקום השמן.
אפשר להכין עם ברוקולי קפוא?
אפשר בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פשטידת ברוקולי – אוסנת הרשפת סבן

Similar Posts

19 Comments

  1. איזה יופי, קלי קלות של מתכון…..אין הרבה עם מה ל" הסתבך"…..
    קצר ולענין, מנסים עכשיו…
    תודה, ותודה שזה פרווה…!!!

    1. על כף אבקת המרק עוף אפשר לוותר ולטבל במה שרוצים, ו 4 כפות מיונז קל לפשטידה שלמה, ו 5 כפות קמח (לא ישנה הרבה אם תשתמש בקמח מלא גם) לא יזיקו לבריאות. בריא זה לא בהכרח רק טבעוני.

  2. נראה מדהים וטעים
    אבל
    ממש לא בריא לאפות בתבנית אלומיניום!!!!
    וגם לא מתכלה ומזיק לטבע…
    חבל!!!

    1. תודה על הטיפ Leonor. המתכון גמיש מבחינת התבנית וניתן לאפות בכל מה שיתאים לכמות ולתנור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?