Go Back
פשטידת ברוקולי פרווה

פשטידת ברוקולי פרווה

טעם מושלם בכלום זמן
ציון 4.39 על ידי 60 דירוגים
באדיבות: אוסנת הרשפת סבן

המצרכים

  • 450 גרם ברוקולי (מפורק לפרחים)
  • 4 ביצים L
  • 4 כפות מיונז (רגיל)
  • 5 כפות קמח תופח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף (פרווה)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הברוקולי במשך 3 דקות במי מלח ומקררים.
  • מקציפים את הביצים שלמות ואז מוסיפים לתערובת הביצים את המיונז ואת הקמח בהדרגה.
  • מוסיפים גם את התבלינים ובוחשים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  • משמנים ומקמחים תבנית ושופכים 3/4 מהבלילה לתבנית.
  • לסדר את פרחי הברוקולי מעל ולפזר את התערובת שנותרה מעל הברוקולי.
  • אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שמשחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.