פשטידת ברוקולי פרווה
טעם מושלם בכלום זמן
תאמינו לנו שעל הפשטידה הזו לא תפסיקו לקצור מחמאות, וכאשר היא כזו קלה, אין סיכוי שלא מנסים!
קבלו מתכון לפשטידת ברוקולי פרווה גם בריאה וגם טעימה בטירוף בשילוב טעמים נהדר שתמיד ישים לכולם חיוך גדול על הפנים.
בין אם אתם שומרים על המשקל או לא, תמיד אפשר ליהנות מפשטידה זו עם טעם נהדר מבלי רגשות אשם נלווים, אין סיכוי שלא מנסים!
מתכון באדיבות: אוסנת הרשפת סבן
ספר המתכונים של אוסנת הרשפת סבן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 450 גרם ברוקולי (מפורק לפרחים)
- 4 ביצים L
- 4 כפות מיונז (רגיל)
- 5 כפות קמח תופח
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק עוף (פרווה)
אופן ההכנה
- מבשלים את הברוקולי במשך 3 דקות במי מלח ומקררים.
- מקציפים את הביצים שלמות ואז מוסיפים לתערובת הביצים את המיונז ואת הקמח בהדרגה.
- מוסיפים גם את התבלינים ובוחשים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- משמנים ומקמחים תבנית ושופכים 3/4 מהבלילה לתבנית.
- לסדר את פרחי הברוקולי מעל ולפזר את התערובת שנותרה מעל הברוקולי.
- אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שמשחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פשטידת ברוקולי
מה עושה המיונז? במקום השמן. |
אפשר להכין עם ברוקולי קפוא? אפשר בהחלט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
הכנתי ויצא טעיםםםםם
בלי הרבה עבודה ובכלום זמן
הכנסתי לספר המתכונים שלי:)
היי חיה,
איזה כיף!! שמחים מאוד שנהנית מהפשטידה 🙂
אחלה מתכון!!
זה הפך למתכון הבית שלי לפשטידות!
טעים בטירוף, קל ומהיר הכנה כמו שאני אוהבת.
וגם נראה טוב..
גם בווריאציה של כרובית זה הולך נפלא, רק שהיא יותר עדינה..
תודה על המתכון!
היי הודיה,
איזה כיף תענוג שאתם נהנים!!
תודה רבה על השיתוף 🙂
האם אפשר לשים קמח רגיל המקום קמח תופח?
היי דבי,
אכן כן, בהצלחה!
מצוין
היי יעל,
שמחים שאהבת! מוזמנת לשתף תמונות בקבוצה 🙂
האם הפשטידה טובה גם בהקפאה?
או במקרר למס' ימים?
היי דבורה,
טובה גם בהקפאה וגם במקרר.
בהצלחה 🙂
סידרתי בשכבות כמו במתכון ולגמרי היה עדיף לערבב
היי חבה!
טוב לדעת שזה עבד גם ככה 🙂
אם בא לך לשתף איתנו תמונה, מוזמנת להעלות אותה בפוסט של המתכון בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
איזה יופי, קלי קלות של מתכון…..אין הרבה עם מה ל" הסתבך"…..
קצר ולענין, מנסים עכשיו…
תודה, ותודה שזה פרווה…!!!
היי ציונה 🙂
שמחים מאוד לדעת שאהבת ויצא לך טוב!
את מוזמנת לשתף אותנו בתמונה בפוסט של המתכון בקבוצה שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
מיונז, קמח, אבקת מרק וביצים…
איך זה הכי בריא בדיוק?
על כף אבקת המרק עוף אפשר לוותר ולטבל במה שרוצים, ו 4 כפות מיונז קל לפשטידה שלמה, ו 5 כפות קמח (לא ישנה הרבה אם תשתמש בקמח מלא גם) לא יזיקו לבריאות. בריא זה לא בהכרח רק טבעוני.
זה לא שאוכלים את זה בוקר, צהריים וערב.
לא נמות מזה..
זה לא בריא בכלל.
נראה מדהים וטעים
אבל
ממש לא בריא לאפות בתבנית אלומיניום!!!!
וגם לא מתכלה ומזיק לטבע…
חבל!!!
תודה על הטיפ Leonor. המתכון גמיש מבחינת התבנית וניתן לאפות בכל מה שיתאים לכמות ולתנור.
גם לי זה צורם..
לא עושה לי טוב כשאני רואה שמעלים תמונות עם תבנית כסף כזו..
מה אפשר לשים במקום מיונז? תודה.
הכי מומלץ זה מיונז קל ואז לקבל את המרקם עם הרבה פחות קלוריות ושומן.