| | | |

קציצות ירק לפסח – קציצות מדהימות שמתאימות להגשה בשולחן הפסח, לקחת לטיולים, לפיקניקים ולים – מנה קלה וטעימה, הצלחה בטוחה בחג!
באדיבות: אורית לוי
 

קציצות ירק לפסח
צילום: Yafa Yafit Lavi

מצרכים –

3 יחידות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
6 יחידות גבעול פטרוזיליה
6 יחידות גבעול כוסברה
1 כף אבקת מרק עוף
1 יחידה בצל מגורר
2 יחידות שיני שום כתושות
1 יחידה ביצה
2 כפות קמח מצה
1 כוס  קמח תפוח אדמה.לטבילת הקציצות

אופן הכנה 

  1. מבשלים את תפוחי האדמה, מועכים לפירה ומוסיפים מלח ופלפל.
  2. מוסיפים את השאר המצרכים ומערבבים טוב טוב.
  3. בידיים רטובות יוצרים לביבות, טובלים בקמח ומטגנים.
  4. הופכים צד כשמחשים.
  5. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

סרטון הכנה מלא:

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

שאלות ותשובות 

שאלה:חייבים להוסיף אבקת מרק עוף?
תשובה: לא, אפשר בלי.
 
שאלה: מה הכמות של הפיטרוזליה והכוסברה?
תשובה: בערך 6 גיבעולים מכל אחד
 
שאלה: . אפשר בתנור במקום לטגן?
תשובה: אני אישית לא ניסיתי אבל חברה אפתה ויצא לה מושלם!
 
 
 
 
קציצות ירק לפסח
צילום: Liz Zvingler
 
 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *