| | | | |

מתכון לחזה עוף עם תפו"א ב-5 דקות

ארוחת צהריים מזינה וזריזה? מתכון לחזה עוף מושלם עם תפוחי אדמה משלב בשלמות נתחים עסיסיים ורכים
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון לחזה עוף

מחפשים רעיונות לארוחת צהריים? כאן מחכים לכם 3 מתכונים לארוחת צהריים קלים להכנה שמתאימים לכל זמן ובשלן – למתחילים בינינו וגם לותיקים שנגמרו להם הרעיונות.

3 רעיונות לארוחת צהריים לילדים קלה ומהירה, משהו שכולם ישמחו לזלול, שאפשר להכין בצ'יק צ'ק בלי לשרוף שעות על גבי שעות במטבח.

ומיד ההצעות שלנו לשבוע הזה, רק אזהרה קטנה: מתכון הקציצות בשר בא עם סכנת התמכרות קשה!

השבוע בתפריט: מתכון חזה עוף עסיסי עם תפוחי אדמה שסוגר לכם את הפינה. קציצות בשר רכות רכות, שאפילו הילדים יאהבו, ולא לשכוח – סלט אסייתי מיוחד – כי מי אמר שסלט זה משעמם? פנקו ותתפנקו!

1. מתכון לחזה עוף עם תפו"א ב-5 דקות – ארוחת צהריים מזינה וזריזה? קבלו מתכון חזה עוף עסיסי ורך עם תפוחי אדמה משגעים. מנה שעונה בול על כל הדרישות!

מתכון לחזה עוף

מתכון לחזה עוף עם תפו"א ב-5 דקות

ארוחת צהריים מזינה וזריזה? מתכון לחזה עוף מושלם עם תפוחי אדמה משלב בשלמות נתחים עסיסיים ורכים
באדיבות: מלי מאירוב

מצרכים

  • 2 בצלים גדולים פרוסים לעיגולים
  • ½ קילו חזה עוף חתוך לרצועות או 5 שניצלים חתוכים
  • ½1 כפית כורכום או חוואיג'
  • ½1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1 כוס מים

אופן הכנה

  • נטגן במחבת את הבצלים עד לשקיפות, נכניס את העוף, נערבב ונטגן עד שהעוף הופך ללבן.
  • נתבל, נערבב ונוסיף תפוחי אדמה ונערבב. נשים כוס מים, נכסה את הסיר ונבשל על אש בינונית-נמוכה.
  • נערבב מדי פעם עד שתפוחי האדמה יהיו רכים, נפתח קצת את המכסה, נוסיף שמן למחבת, נחכה שהמים יתאדו וניתן טיגון קל על לקבלת צבע יפה
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

2. קציצות עם אטריות תבשיל קציצות עם אטריות ממלא את הבית לאט לאט בריח מבהיל שעושה לכולם חשק לאכול!

קציצות בשר עם אטריות

קציצות עם אטריות

תבשיל קציצות עם אטריות ממלא את הבית לאט לאט בריח מבהיל שעושה לכולם חשק לאכול!
באדיבות: טל דוידוב

מצרכים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 גבעולי סלרי קצוצים דק
  • 3 כפות קמח מצה אפשר פירורי לחם במקום
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית אבקת שום

לרוטב:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כוסות מים
  • 1 חבילת אטריות דקות 400 גרם
  • 1 כף מלח שטוחה

אופן הכנה

  • נטגן את הבצל וכאשר יזהיב נוסיף את התבלינים ואת המים ונתחיל בבישול.
  • בעוד התבשיל מתחמם נכין את הקציצות.
  • הכנת הקציצות פשוטה למדי, כל שיש לעשות זה לערבב את כל הרכיבים יחדיו.
  • ניתן להכין קציצות עגולות בעזרת כפות הידיים ולשים בעדינות בתוך התבשיל הרותח.
  • יש לבשל את הקציצות 30 דקות. מה שנעשה זה ניתן להן להתבשל 20 דקות בטרם נוסיף את האטריות.
  • לאחר הוספת האטריות נבשל במשך 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה עם נייר אפייה ומכסה.
  • יתכן כי יש צורך להוסיף מים במהלך התהליך.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

3. סלט אסייתי ב 5 דקות – סלט ב־5 דקות הכנה ותקבלו סלט משגע, מרכיבים שטובים גם לשומרי משקל ומשתלב בצורה מושלמת לצד חזה עוף או כל מנה שתבחרו! סלט משגע שמדרג כל ביס ובכל ארוחה!

סלט ב 5 דקות

סלט אסייתי ב 5 דקות

סלט אסייתי מזין וטעים, שמכינים ב־5 דקות ומשדרג כל ארוחה וביס!
באדיבות: גלית בן אהרון

ציוד

  • פלאנצה / מחבת

מצרכים

  • 2 פרפרים חזה עוף
  • כרוב לפי הטעם
  • גזר לפי הטעם
  • מלפפון לפי הטעם

לרוטב:

  • 2 כפות צילי מתוק
  • כף סויה
  • כפית סוכר
  • 2 כפות רוטב בוטנים
  • שמן שומשום מעט

אופן הכנה

  • לוקחים כרוב חותכים לרצועות, גזרים לרצועות, מלפפון מוציאים אל הליבה וחותכים לחצי עיגולים ומוסיפים את הכל בקערה.

להכנת הרוטב:

  • שמים בקערה 2 כפות צילי מתוק, כף סויה, כפית סוכר, 2 כפות רוטב בוטנים ונגיעה של שמן שומשום ומערבבים היטב.
  • לוקחים 2 פרפרים של חזה עוף ממליחים מפלפלים ומניחים על הפלאנצה צורבים משני הצדדים עד שמוכן.
  • לוקחים את הקערה מוסיפים 2-3 כפות של הרוטב מערבבים ומניחים את החזה עוף

טיפים והערות

אפשר לבזוק שומשום ועוד קצת שמן שומשום.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

נפתח החשק? עשרות רעיונות לארוחת צהריים קלילה במרחק לחיצה אחת

יש לכם שאלות על אחד ממתכוני רעיונות לארוחת צהריים שבאוסף? אל תהססו לשאול למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?