ארוחות צהרייםצמחוניתוספות

לביבות ירק עיראקיות

לביבות ירק עיראקיות

 

מתכון באדיבות: טלי מזור – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: לביבות ירק עיראקיות (ערוק)

מצרכים ואופן הכנה

3 קישואים
3 תפוחי אדמה
3 גזר
צרור פיטרוזליה
5 ביצים
פירורי לחם כוס
מלח ופלפל שחור


אופן הכנה 

מגרדים את הירקות בפומפיה דק דק ואז לסחוט נוזלים
מוסיפים פירורי לחם
נוסיף את הביצים, מלח ופלפל שחור לפי טעם, ומערבבים הכל יחדיו
נמלא מחבת בשמן כשני סנטימטרים (עדיף מחבת משיש)
נחמם את השמן ונכין את הקציצות

הערה: חשוב שהאש לא תהיה על אש גבוהה מדי.

שאלות ותשובות

שאלה: 5 ביצים לערבב יחד עם הירקות?
תשובה: כן בדיוק.

שאלה: בלי בצל?
תשובה: את מוזמנת להוסיף, אצלנו פחות אוהבים.

שאלה: את מוסיפה כורכום?
תשובה: אפשר להוסיף מעט.

שאלה: נראה מעלף… אפשר לאפות אותן במקום לטגן?
תשובה: כן בטח.

שאלה: האם אפשר להקפיא? ואם כן לכמה זמן?
תשובה: אפשר, אך מקסימום שבוע.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • לימור כתב: "ניסיתי גם בתנור, יצא פצצה!"
  • שרית עוזיאל: "אני מכורה!"

עוד מתכונים מבוקשים:

לביבות ירק

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close