| | | | | |

בורקיטס גבינה במילוי בצל מטוגן

המתכון מנצח עם לא פחות מ-40 יחידות בורקיטס גבינה מושלמים במילוי בצל מטוגן מתקתק ועסיסי ובצק פריך וקל
בהשראת: סתיו סעדון עמר
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים

יש מאכלים שהם על זמניים, לא צריכים שום חג מיוחד כדי לאכול אותם, לא צריך אף שבת כדי להכין אותם, אלא פשוט מחליטים שבא לנו עליהם ע-כ-ש-י-ו ומכינים בקלות ומתפנקים מתי שמתחשק. ואם כבר שבועות בדיוק מעבר לפינה, הנה לכם עוד סיבה להכין!

אחד המעדנים המופלאים שעונים בול להגדרה הזאת הם ללא ספק בורקיטס גבינה ממכרים שמוכנים בקלות ובפשטות ויציפו אתכם בתחושת עונג עילאית ובטעמים קריספיים משגעים עם מילוי גבינתי רך.

המתכון שלנו כאן הוא אחד המוצלחים וכולל לא פחות מ-40 יחידות בורקיטס גבינה מושלמים במילוי בצל מטוגן מתקתק ועסיסי ובצק פריך מנצח וקל לעבודה. כמה ירקות בצד, מתבל עשיר ליד – וההנאה מובטחת!

ספר המתכונים של סתיו סעדון עמר

בורקיטס גבינה
צילום: סתיו סעדון עמר

למה באמת כדאי לכם: בורקיטס גבינה

 

  • לא צריכים שום חג מיוחד כדי להכין בקלות בורקיטס גבינה מופלאים וטעימים
  • בורקיטס גבינה ממכרים שמוכנים בקלות ובפשטות ויציפו אתכם בתחושת עונג עילאית

שורה תחתונה: לא פחות מ-40 בורקיטס גבינה מושלמים במילוי בצל מטוגן סיסי ובצק פריך קל לעבודה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

בורקיטס גבינה במילוי בצל מטוגן

המתכון מנצח עם לא פחות מ-40 יחידות בורקיטס גבינה מושלמים במילוי בצל מטוגן מתקתק ועסיסי ובצק פריך וקל
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 40 יחידות
באדיבות: סתיו סעדון עמר

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • לבצק:
  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ½ כוס שמן
  • כפית מלח
  • 1-1.5 כוסות מים רותחים
  • למלית:
  • 2 בצלים בינוניים
  • 300 גרם קשקבל
  • 150 גרם בולגרית
  • 300 גרם גבינת תבור
  • ½ כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • נערבב בקערה יחד את כל חומרי הבצק, את המים הרותחים בסוף. תחילה נערבב בעזרת כף עד שהמים הרותחים נטמעים בקמח והטמפרטורה שלהם יורדת ולאחר מכן נלוש בידיים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש כמו פלסטלינה.
  • נכסה ונניח בצד למנוחה, ובינתיים נחתוך את הבצלים לרצועות דקות ונטגן עד הזהבה יפה. בקערה נערבב יחד את כל חומרי המלית יחד עם הבצל המטוגן. נחלק את הבצק לשני כדורים וכל כדור נרדד בעזרת מערוך לעיגול דק אך לא מדי (שלא יהיה שקוף).
  • בעזרת קורצן/כוס נקרוץ עיגולים מכל עלה בצק. נרים את שאריות הבצק שבין העיגולים ונכדרר אותן מחדש לכדור אחיד ונניח בצד למנוחה עד שנסיים עם שאר הבצק ונרדד אותן שנית.
  • נניח כפית של מלית במרכז של כל עיגול בצק ונסגור את הבצק מעל המילוי עד לקבלת חצי עיגול אטום. נקפיד לסגור היטב את הבצק על מנת שלא יפתח באפייה.
  • נעביר לתבנית על נייר אפייה, בעזרת מזלג נעבור על כל השוליים של כל חצי עיגול כדי להבטיח את איטומו. נמרח ביצה ונפזר שומשום ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 דקות או עד להזהבה הרצויה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

בורקיטס גבינה
צילום: סתיו סעדון עמר
בורקיטס גבינה
צילום: סתיו סעדון עמר
בורקיטס גבינה
צילום: סתיו סעדון עמר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

  1. 2 stars
    הבצק טעים…אבל לפי הכמויות יצא לי מלית מלוחה מאוד…אולי כדי להוריד את המלח למה יש בולגרית וקשקבל.

    1. היי,
      תודה רבה על ההערה.
      בדקנו ואכן נראה שכמות המלח גבוהה מדי, למרות שזו הכמות במתכון המקורי. הורדנו לחצי כפית, אבל כמובן שזה דבר שנתון לשיקול דעת.
      בהצלחה בפעם הבאה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?