הוסיפו את הביצים, הסוכר, השמן ותמצית הוניל לקערת ערבוב גדולה.
טרפו את החומרים עד שהם מאוחדים היטב.
מזגו פנימה את החלב והמים
המשיכו לטרוף את התערובת עד שהיא אחידה היטב.
נפו את הקמח עם אבקת הסודה לשתייה והמלח לקערה.
המשיכו לטרוף את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
לאחר שהבלילה חלקה, העבירו אותה דרך מסננת עם חורים דקים כדי להיפטר מכל גוש.
חממו מחבת טפלון והוסיפו מעט חמאה או שמן. (תשמנו את המחבת רק עבור הבלינצ'ס הראשונה)
טיגון יריעות הבלינצ'עס: השתמשו בכף כדי למזוג חלק מהבלילה לתבנית. (כף אחת בכל פעם)
טגנו את הבלינצ'ס משני הצדדים עד הזהבה. תדעו שזה הזמן להפוך כאשר הקצוות מקבלות צבע זהוב כהה יותר.
הניחו אותם בצד ועברו להכנת מלית הקרם והתפוחים המקורמלים.