עוגת שוקולד בפיצוץ של טעמים
עוגה נוסטלגית בהכנה קלה
מחפשים עוגת שוקולד שתקפיץ לכם את בלוטות הטעם? מה עם עוגת שוקולד חמה ומנחמת לערב חורפי קריר
קבלו מתכון קל וקליל לעוגת שוקולד מושחתת עם פיצוץ של טעמים. עוגה עסיסית במרקם חלומי שחובה עליכם לנסות!
ספר המתכונים של חיים אתי בן שמעון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 3 כפות קקאו
- ½1 כוסות סוכר
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- ½ כפית סודה לשתייה
- 4 ביצים
- 2 גביעי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
- ½ כוס מים חמימים
אופן ההכנה
- בקערה נכניס את כל הרכיבים ונערבב היטב.
- נמזוג את התערובת לתבנית משומנת.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שמוכן.
- מכינים גנאש ומצפים את העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת שוקולד
אני יכולה לאפות בתבנית שקעים כמאפינס? כן אפשר לאפות כמאפינס אבל כדאי לשים בשקעים מנז׳טים. |
בלי הקצפה בלי להפריד ביצים? בלי. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון מאת: Haim Etti Ben-shimon
היי אפשר לעשות את העוגה פרווה
היי חסית,
כן, נשמח לעזור:
שמנת חמוצה >> חלב צמחי
גנאש >> שוקולד פרווה + שמנת צמחית
בהצלחה!