בלינצ'ס גבינה תפוחים מקורמלים וצימוקים
לארוחת בוקר מפנקת או לקינוח.
בלינצ'ס גבינה ותפוחים הוא קינוח טעים ומפנק שמערבב בין המרקם הרך של הבלינצ'ס למילוי עשיר וקרמי של גבינה, יחד עם המתיקות והחמיצות הקלה של התפוחים.
השילוב הזה הופך את הבלינצ'ס למנה מושלמת לארוחת בוקר מפנקת או לקינוח.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
מחבת
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לבלינצ'ס:
- 5 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 5 כפות שמן
- ½ כפית מלח
- 1 כף תמצית וניל
- ¼ כפית אבקת סודה לשתיה
- 2 כוסות חלב
- 1 כוס מים
- ½2 כוסות קמח מנופה
למילוי הגבינה והתפוחים:
- 500 גרם גבינה לבנה
- 2 כפות פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
לתפוחים:
- 1 כף חמאה
- 2 תפוחים
- ½ כוס סוכר
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כף דבש
- 1 חופן צימוקים בהירים
אופן ההכנה
לבלינצ'ס:
- לערבב את כל הרכיבים ביחד.
- להעביר במסננת.
- לחמם מחבת טפלון לשמן רק בפעם הראשונה.
- לטגן משני הצדדים.
למילוי הגבינה והתפוחים:
- לשים במסננת נייר מגבת על הנייר לשים 500 גבינה לבנה ל15 דקות לפחות עד שהנוזלים ייצאו.
- להוסיף 2 כפות פודינג וניל, 2 סוכר וניל את התפוחים המקורמלים ולערבבב היטב.
- למלא את דפי הבלינצ'ס ולטגן להזהבה קלה.
- לפדר באבקת סוכר מעל.
- אפשר גם לשמור מעט מהתפוחים ולפזר מעל אבקת הסוכר.
לתפוחים:
- לשים במחבת כף חמאה 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות.
- חצי כוס סוכר כף מיץ לימון.
- לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי .
- להוסיף כף דבש וחופן צימוקים בהירים לערבב היטב.
- להוריד מהאש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלינצ'ס גבינה תפוחים מקורמלים וצימוקים
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: בלינצ'ס גבינה תפוחים מקורמלים וצימוקים מתכון מאת: ירדנה ג'נאח, חני קונאשוילי