| | |

עוגת תפוזים רכה (סרטון הכנה)

עוגה רכה רכה רכה שבאה מעולה עם כוס השתייה החמה, במיוחד בימים הקרירים שעוברים עלינו!
בהשראת: אסנת ששון
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
עוגת תפוזים
החשיבות של ויטמין סי לגופנו הנו תירוץ נהדר, להכין את עוגת התפוזים ??? המושלמת הזו. באמת הכי טעימה שיש! הכי כיפית בחורף, עם קנקן של תה חם על יד תנור בוער.
 

ספר המתכונים של אסנת ששון

עוגת תפוזים
קרדיט: אוסנת ששון

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים רכה

  • העוגה הזו רכה כמו ספוג, כל כך נימוחה שזה וואו!
  • ויטמין סי מונע מחלות ומועיל לבריאות.
  • יש יותר טעים מעוגות הדרים?
  • עוגה שתשדרג כל ארוחה.

שורה תחתונה: עוגה אוורירית שכולם אוהבים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון המלא:

 
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים רכה (סרטון הכנה)

עוגה רכה רכה רכה שבאה מעולה עם כוס השתייה החמה, במיוחד בימים הקרירים שעוברים עלינו!
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: אסנת ששון

ציוד

קערה גדולה
מיקסר קערה ומקציף
תבנית בבקה (קוגלהוף) – קוטר 22 ס''מ

המצרכים

  • 6 ביצים (להפריד)
  • 1 ½ כוס סוכר
  • 1 ½ כוסות מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן
  • 1 ½ כוסות קמח
  • 1 כוס שקדים מולבנים טחונים
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כף גרידת תפוזים (תפוז אחד יספיק)
  • אבקת סוכר או אבקת קוקוס (לקישוט, לא חובה)

אופן ההכנה

  • מפרידים בין החלבון (הלבן) לחלמון (הצהוב) מ-6 הביצים
  • בקערת מיקסר, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שמגיעים לקצף יציב
  • בקערה השנייה מערבבים את מיץ התפוזים, השמן והחלמונים עד שהתערובת אחידה
  • מעבירים את תוכן הקערה השנייה לקערה עם הקצף ומערבבים
  • מוסיפים לקערה את הקמח, הקוקוס, אבקת האפייה גרידת התפוז והשקדים ומערבבים עד שהתערובת אחידה
  • ‏מעבירים את התערובת לתבנית
  • אופים ב170 מעלות למשך כ- 70 דקות.
  • אחרי שהעוגה מצטננת מעט אפשר לבזוק אבקת סוכר או קוקוס מלמעלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים רכה

האם את משמנת את התבנית?
לא, אין צורך לשמן את התבנית.
האם אפשר לוותר על השקדים?
כן, לא חובה לשים שקדים וקוקוס, זה רק למי שאוהב.
 

 הבמה כולה שלכם:

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"אפיתי את העוגה לכבוד שבת ויצאה פצצצצהההההה!"
מיקי שמיר
גולשת בפייסבוק

עוגת תפוזים
Meital Noy: "תודה על מתכון ממש טעים ? יצא מושלם ♥️"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

מקור: Osnat Sasson 
מוזמנים לעקוב בטיקטוק: @osi.80.sh 

Similar Posts

10 Comments

    1. היי רונית!
      אכן כן, השקדים טחונים. תיקנו את זה במתכון עצמו, תודה ששמת לב.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?