| |

קציצות דגים מושט ברמה גבוהה

קציצות מעולות בתנור או מטוגנות
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
מתכון קציצות דגים מושט

מנה עיקרית מרשימה לארוחת השבת ולכל מועד ואירוח – מתכון קציצות דגים מושט ברמה גבוהה שבטוח יפתיע את כולם!

אין כמעט בית ומשפחה שלא אוכלים דגים , או בתור מנה ראשונה או בתור מנה עיקרית. אז למה לא לשדרג קצת את המנה ולהכין קציצות דגים עשירות ומפנקות שיכולות לעמוד בפני עצמן בתור מנה עיקרית מובילה.

ספר המתכונים של פרח גבסו

מתכון קציצות דגים מושט
צילום: פרח גבסו

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון קציצות דגים מושט

קציצות דגים מושט ברמה גבוהה

קציצות מעולות בתנור או מטוגנות
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

תבנית אפייה בינונית / מחבת לטיגון
מטחנת בשר

המצרכים

  • 1 קילו דגי מושט ללא עור
  • ½ קילו נסיכה / בקלה ללא עור
  • 2 בצלים
  • 4 גבעולים של סלרי
  • 1 צרור כוסברה
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • 8 שיני שום
  • 1 כף כמון
  • 1 כף פפריקה
  • מעט פלפל שחור
  • מעט מלח
  • ניתן להוסיף כפית אבקת אפיה / אבקת סודה לשתייה
  • לקציצות מטוגנות ניתן להוסיף 2 ביצים

אופן ההכנה

  • נשרה את הדגים עם לימון חומץ ומלח גס לשעתיים לפחות.
  • נשטוף היטב את הדגים ונניח במסננת.
  • נעביר את הדגים לנייר סופג כפול ארבע על מנת לספוג את כל הנוזלים.
  • נטחן במטחנת בשר. את כל המצרכים (ניתן לטחון רק את הדגים ובמעבד מזון את שאר המצרכים).
  • נערבב הכל בקערה נתבל וניצור כדורים בגודל הרצוי.
  • נטגן בשמן לא עמוק.
  • נגיש עם לימון.

הערות וטיפים

ניתן להכין רוטב (כמו מטבוחה) ולאפות בתנור לחצי שעה.
ניתן להכין את התערובת ולאחסן במקרר כשהתערובת עטופה היטב..
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון קציצות דגים מושט
צילום: פרח גבסו

הבמה כולה שלכם:

"קציצות הדגים של פרח גבסו מדהימות. אפיתי בתנור עם רוטב מטבוחה כפי שהמליצה פרח ומאותה עיסה, במקום לטגן, צליתי בנינג'ה גריל. יצא – WOW!!!!!!!!
וכמו תמיד תודה לחברתי האלופה, אחות ב- ❤️ פרח גבסו
לרוטב טחנתי עגבניות במג'ימיקס, תיבלתי במלח ופפריקה אדומה, מעל הוספתי פרוסות פלפל חריף ושום. הכנסתי לתנור בתבנית פיירקס לתכנית גריל חצי שעה ורק לאחר מכן, הוספתי את הקציצות לעוד חצי שעה!"
 ענבל לנקרי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!
  מתכון קציצות דגים מושט

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מתכון קציצות דגים מושט מאת: פרח גבסו

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?