אוזני המן לפורים
מתכון מושלם בהכנה קלה
קבלו מתכון מושלם לאוזני המן עם בצק פריך פריך שבכל ביס מתמכרים מחדש. וכמה כיף שאוזני ההמן לא נפתחות לעולם?
אוזני המן לפורים הכי פריכות, טעימות ויפות שיש. מתכון מלא בכל טוב, פשוט וקל להכנה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 200 גרם נטורינה רכה (1 חבילה)
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- ½ כפית אבקת אפיה
- 1 ביצה L
- ½2 כוסות קמח לפי הצורך
אופן ההכנה
- בקערה נכניס את כל המרכיבים ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ונוח לרידוד .
- נרדד את הבצק ונקרוץ עיגולים.
- נניח בכל עיגול ממרח תמרים .
- נסגור מהצדדים לצורת אוזן המן נצבוט היטב .
- אפשר לעשות צביטה מארבע פינות כך שתצא אוזן המן מרובעת !
- רצוי להקפיא 15 דקות את אוזני המן לפני האפייה .
- נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה מאוד בערך 15 עד 20 דקות אפיה .
- נפזר אבקת סוכר .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: אוזני המן לפורים
אפשר מרגרינה בטעם חמאה? אפשרי. |
אפשר עם פחות סוכר בבצק? אפשרי. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון אוזני המן לפורים
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: אוזני המן לפורים מתכון מאת: אתי זוהר
ניתן גם להשתמש בחמאה?
היי איילת,
אפילו מומלץ 🙂
בהצלחה!