קציצות דגים מושט ברמה גבוהה

מנה עיקרית מרשימה לארוחת השבת ולכל מועד ואירוח – מתכון קציצות דגים מושט ברמה גבוהה שבטוח יפתיע את כולם!
אין כמעט בית ומשפחה שלא אוכלים דגים , או בתור מנה ראשונה או בתור מנה עיקרית. אז למה לא לשדרג קצת את המנה ולהכין קציצות דגים עשירות ומפנקות שיכולות לעמוד בפני עצמן בתור מנה עיקרית מובילה.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 1 קילו דגי מושט ללא עור
- ½ קילו נסיכה / בקלה ללא עור
- 2 בצלים
- 4 גבעולים של סלרי
- 1 צרור כוסברה
- 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
- 8 שיני שום
- 1 כף כמון
- 1 כף פפריקה
- מעט פלפל שחור
- מעט מלח
- ניתן להוסיף כפית אבקת אפיה / אבקת סודה לשתייה
- לקציצות מטוגנות ניתן להוסיף 2 ביצים
אופן ההכנה
- נשרה את הדגים עם לימון חומץ ומלח גס לשעתיים לפחות.
- נשטוף היטב את הדגים ונניח במסננת.
- נעביר את הדגים לנייר סופג כפול ארבע על מנת לספוג את כל הנוזלים.
- נטחן במטחנת בשר. את כל המצרכים (ניתן לטחון רק את הדגים ובמעבד מזון את שאר המצרכים).
- נערבב הכל בקערה נתבל וניצור כדורים בגודל הרצוי.
- נטגן בשמן לא עמוק.
- נגיש עם לימון.
הערות וטיפים

הבמה כולה שלכם:
"קציצות הדגים של פרח גבסו מדהימות. אפיתי בתנור עם רוטב מטבוחה כפי שהמליצה פרח ומאותה עיסה, במקום לטגן, צליתי בנינג'ה גריל. יצא – WOW!!!!!!!!
וכמו תמיד תודה לחברתי האלופה, אחות ב- ❤️ פרח גבסו
לרוטב טחנתי עגבניות במג'ימיקס, תיבלתי במלח ופפריקה אדומה, מעל הוספתי פרוסות פלפל חריף ושום. הכנסתי לתנור בתבנית פיירקס לתכנית גריל חצי שעה ורק לאחר מכן, הוספתי את הקציצות לעוד חצי שעה!"
ענבל לנקרי
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון קציצות דגים מושט
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון קציצות דגים מושט מאת: פרח גבסו