| |

מאפינס קישואים

מתכון קל למאפינס מעולים
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
מתכון מאפינס קישואים

מושלם לארוחת בוקר, חטיף או פינוק בריא, המאפינס האלה מציעים תענוג של חומרים מזינים ומגע של מתיקות שיאיר את היום שלך.

מתכון למאפינס קישואים בטעם משגע המשלב המון ירק מרענן בתוכן, ואפויות לקריספיות מטריפה. והטעם? לא תצליחו להפסיק לזלול.

ספר המתכונים של צביה אורן

מתכון מאפינס קישואים
צילום: צביה אורן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מאפינס קישואים

מאפינס קישואים

מתכון קל למאפינס מעולים
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

ציוד

פומפייה
מנג׳טים
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 קישואים
  • ¼1 כוסות קמח שקדים דק
  • ½ כפית מלח
  • מעט פטרוזיליה קצוצה דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 1 פלפל אדום מתוק פרוס לקוביות קטנות או רצועות קטנות ודקות

אופן ההכנה

  • נגרד את הקישואים, עם פומפיה גסה.
  • גיר נוזלים מהם דרך מסננת. חשוב מאד מאד. ממש לסחוט היטב.
  • להוסיף לקערה כוס ורבע קמח שקדים דק. אם יש צורך מוסיפים עוד קצת. אפילו כוס וחצי.
  • נוסיף במלח, מעט פטרוזיליה קצוצה דק, 3 כפות שמן זית, כפית אבקת אפיה, 3 ביצים 1 פלפל אדום מתוק פרוס לקוביות קטנות או רצועות קטנות ודקות.
  • נערבב הכל ידני בקערה אחת.
  • נשמן את המנג׳טים , נמלא, נפזר שומשום.
  • נכניס לתנור על חום של 170 מעלות - לתנור שחומם מראש ונאפה עד להשחמה ועד שהקיסם יבש.

הערות וטיפים

לאחר שמגרדים בפומפייה את הקישואים יש להעביר לקערה לפזר מעט מלח להמתין 10 דקות ואז לסחוט היטב, תראו כמה מים יוצאים
ולמה זה חשוב? כי המאפינס בצורה כזו יצאו יבשים ולא רטובים, ולא נדבקים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מאפינס קישואים
צילום: צביה אורן

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

מאפינס קישואים

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מאפינס קישואים מתכון מאת: צביה אורן

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?