מאפינס קישואים בריאים במרקם עשיר
מתכון למאפינס קישואים בטעם משגע המשלב המון ירק מרענן בתוכן, ואפויות לקריספיות מטריפה. והטעם? לא תצליחו להפסיק לזלול.
מאפינס קישואים

מושלם לארוחת בוקר, חטיף או פינוק בריא, המאפינס האלה מציעים תענוג של חומרים מזינים ומגע של מתיקות שיאיר את היום שלך.
מתכון למאפינס קישואים בטעם משגע המשלב המון ירק מרענן בתוכן, ואפויות לקריספיות מטריפה. והטעם? לא תצליחו להפסיק לזלול.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ צביה-אורן icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של צביה אורן [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 3 קישואים
- ¼1 כוסות קמח שקדים דק
- ½ כפית מלח
- מעט פטרוזיליה קצוצה דק
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית אבקת אפיה
- 3 ביצים
- 1 פלפל אדום מתוק פרוס לקוביות קטנות או רצועות קטנות ודקות
אופן ההכנה
- נגרד את הקישואים, עם פומפיה גסה.
- גיר נוזלים מהם דרך מסננת. חשוב מאד מאד. ממש לסחוט היטב.
- להוסיף לקערה כוס ורבע קמח שקדים דק. אם יש צורך מוסיפים עוד קצת. אפילו כוס וחצי.
- נוסיף במלח, מעט פטרוזיליה קצוצה דק, 3 כפות שמן זית, כפית אבקת אפיה, 3 ביצים 1 פלפל אדום מתוק פרוס לקוביות קטנות או רצועות קטנות ודקות.
- נערבב הכל ידני בקערה אחת.
- נשמן את המנג׳טים , נמלא, נפזר שומשום.
- נכניס לתנור על חום של 170 מעלות - לתנור שחומם מראש ונאפה עד להשחמה ועד שהקיסם יבש.
הערות וטיפים
ולמה זה חשוב? כי המאפינס בצורה כזו יצאו יבשים ולא רטובים, ולא נדבקים.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
מאפינס קישואים
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מאפינס קישואים מתכון מאת: צביה אורן
בבקשה אם אפשר קמח כוסמין אי עדשים במקום קמח שקדים.
תודה
היי ציונה,
אפשר בהחלט!