בראוניז שוקולד עם אגוזי מלך כשרה לפסח
מתכון מושלם לפסח לקינוח ממכר
בא לכם עוגה מושלמת לחג הפסח? עוגת בראוניז שוקולד מריר עם אגוזי מלך היא בול מה שאתם צריכים!
שילוב טעמים עשיר של שוקולד מריר ואגוזי מלך קלויים, עם מרקם רך ועסיסי, יגרום לכל ביס להיות חגיגה אמיתית.
מתכון פשוט וקל לביצוע, ואינו דורש מיומנויות אפייה מיוחדות. הבראוניז נראים אפילו יותר מיוחדים בזכות האגוזים הקלויים, ויהוו תוספת מושלמת לכל אירוע.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
מיקסר
המצרכים
- 300 גרם שוקולד מריר (3 חפיסות)
- 200 גרם חמאה/מחמאה (1 חבילה)
- 6 חלמונים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
- 6 חלבונים
- ½ כוס סוכר
- 100 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה
- נמיס יחד במיקרוגל 300 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה/מחמאה.
- נוסיף לתערובת השוקולד 6 חלמונים 1 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל.
- נערבב לקבלת תערובת אחידה .
- נקציף יחד לקצף יציב 6 חלבונים 1/2 כוס סוכר.
- נקפל את החלבונים לתערובת השוקולד בעדינות.
- נקצוץ גס 100 גרם אגוזי מלך (נוריד חופן אגוזים לפיזור מעל).
- נוסיף את האגוזים ונערבב בעדינות.
- נעביר לתבנית אפייה חד פעמית בינונית משומנת.
- ניישר ונפזר מעל את החופן אגוזים שהשארנו .
- נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 20 דקות.
- לאחר 20 דקות לבדוק עם קיסם הוא צריך לצאת עם פירורים לחים.
הערות וטיפים
לא לאפות את העוגה יותר מדי כדי שתישאר פאדג'ית קצת ולחה ולא יבשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
בראוניז שוקולד
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: בראוניז שוקולד מתכון מאת: נירית קיקו