|

עוגיות שקדים ללא גלוטן

בזכות המתכון הנהדר והקל הזה, בתוך 20 דקות איטליה נוחתת אצלכם בבית בזכות עוגיות שקדים ללא גלוטן שהולכות מושלם עם לימונצ'לו קר, קפה חם וגם לבד לבד...
בהשראת: נטע מולה סופר
ציון 4.31 על ידי 36 דירוגים
עוגיות שקדים ללא גלוטן

איטליה מעולם לא היתה קרובה כל כך, ובתוך 15 דקות היא כבר נוחתת לכם על השולחן בזכות מתכון עוגיות שקדים ללא גלוטן הנהדר הזה, שיביא לכם את הטעמים המופלאים של איטליה עד הבית.

במקור זוללים אותן בארץ המגף לצד לימונצ'לו מקומי קר, אבל מושלם לטבול אותן גם בקפה חם, ולגמרי אפשר לטרוף אותן בלי כלום ליד כי הן כל כך טעימות ומתחסלות בשניות. ההכנה קצרצרה, הן נטולות גלוטן והמראה שלהן מגרה וחגיגי, כזה שירשים כל אורח שלא ירצה ללכת עד שלא יחטוף את הפירור האחרון.

אז… ויוה איטליה ורוצו להכין!

 

ספר המתכונים של נטע מולה סופר

 
עוגיות שקדים ללא גלוטן
צילום: נטע מולה סופר

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שקדים

 
    • מושלמות וטעימות בטירוף ליד לימונצ'לו קר, קפה מהביל ואפילו לבד. 
    • נטולת גלוטן ומתאימות גם לצליאקים.   
    • דורשות בסך 15 דקות מזמנכם – אבל הטעם שלהן יישאר לכם בפה שעות ארוכות.

    שורה תחתונה: עוגיות שקדים. ללא גלוטן. מא-י-ט-ל-י-ה! צריך יותר מזה?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות שקדים ללא גלוטן

 

עוגיות שקדים ללא גלוטן

עוגיות שקדים ללא גלוטן

בזכות המתכון הנהדר והקל הזה, בתוך 20 דקות איטליה נוחתת אצלכם בבית בזכות עוגיות שקדים ללא גלוטן שהולכות מושלם עם לימונצ'לו קר, קפה חם וגם לבד לבד...
ציון 4.31 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: נטע מולה סופר

המצרכים

  • שקדים טחונים (400 גרם)
  • ¼1 כוסות סוכר ( 250 גרם)
  • 3 חלבונים
  • 1 גרידת תפוז שלם
  • פיסטוקים ואגוזי לוז
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום נמוך - 150 מעלות
  • מערבבים בקערה את החלבונים, הסוכר וגרידת התפוז ומוסיפים את השקדים בהדרגה
  • יוצרים מהעיסה כדורים קטנים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונועצים במרכז פיסטוק או אגוז לוז
  • אופים כ-10 דקות עד להזהבה (שימו לב שתחתית העוגייה לא תשחים מידי)
  • מוציאים מהתנור, מקררים ובוזקים מעט אבקת סוכר למראה חגיגי ומרשים

הערות וטיפים

  • חשוב לאפות בחום נמוך שהעוגיות לא יתייבשו
  • שימו לב לבדוק שתחתית העוגייה לא תשחים מידי
  • אפשר להחליף את הסוכר בתחליף מתוק אחר
  •  
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.



 
עוגיות שקדים ללא גלוטן
צילום: נטע מולה סופר

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נטע מולה סופר, מוזמנים לעקוב גם אחרי הדף שלה  | הקבוצה שלה | ועמוד הינסטגרם | להזמנות ופינוקים: באתר www.chocolata.co.il ובווצאפ 0532259545

Similar Posts

17 Comments

    1. היי,עוגיות אלה הן אורחות קבועות במטבח שלי,אני שמה כחצי כוס סוכר ורסק תפע״ץ(113גר.)
      מ 300גר.קמח שקדים,שני חלבונים ,מעט סוכר ורסק תפע״ץ יוצאות לי כ-25 עוגיות

  1. 5 stars
    דבר ראשון שאני עושה כשמחפשת מתכון,
    זה פותחת במתכונים של "מתוקים".
    אין עליכםםם!!!
    יש לכם מתכונים לא מסובכים והכי מוצלחים וטעימים.
    תמיד קוצרת מחמאות בזכותכם?
    תודה רבה מתוקים שכמותכם.

  2. יש בהן גם ביצים וגם סוכר, אז למה כל כך הדגשתם שהן "מתאימות לכולן"???

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?