Go Back
עוגיות שקדים ללא גלוטן

עוגיות שקדים ללא גלוטן

בזכות המתכון הנהדר והקל הזה, בתוך 20 דקות איטליה נוחתת אצלכם בבית בזכות עוגיות שקדים ללא גלוטן שהולכות מושלם עם לימונצ'לו קר, קפה חם וגם לבד לבד...
ציון 4.31 על ידי 36 דירוגים
באדיבות: נטע מולה סופר

המצרכים

  • שקדים טחונים (400 גרם)
  • ¼1 כוסות סוכר ( 250 גרם)
  • 3 חלבונים
  • 1 גרידת תפוז שלם
  • פיסטוקים ואגוזי לוז
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום נמוך - 150 מעלות
  • מערבבים בקערה את החלבונים, הסוכר וגרידת התפוז ומוסיפים את השקדים בהדרגה
  • יוצרים מהעיסה כדורים קטנים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונועצים במרכז פיסטוק או אגוז לוז
  • אופים כ-10 דקות עד להזהבה (שימו לב שתחתית העוגייה לא תשחים מידי)
  • מוציאים מהתנור, מקררים ובוזקים מעט אבקת סוכר למראה חגיגי ומרשים

הערות וטיפים

  • חשוב לאפות בחום נמוך שהעוגיות לא יתייבשו
  • שימו לב לבדוק שתחתית העוגייה לא תשחים מידי
  • אפשר להחליף את הסוכר בתחליף מתוק אחר
  •  
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.