| |

קציצות ברוטב עגבניות בגרסה קלילה

מתכון מושלם של קציצות ברוטב עגבניות במעטפת קישואים שמוסיפה עומק טעמים עסיסי למנה.
בהשראת: הילה ליברטי
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
מתכון קציצות ברוטב עגבניות

לא לצחוק עלינו, אנחנו יודעים שאתן אלופות בהכנת קציצות ברוטב עגבניות ולא צריכות אותנו בשביל זה. יש לכן את המתכון המנצח של אמא, את התיבול הסודי של סבתא ואת זה שאתן מכינות כבר עשרות שנים ותמיד מצליח להסעיר את כל הבית בנינוחות וטעמים מושלמים.

אז הפעם נפתיע אתכם עם מתכון מושלם של קציצות ברוטב עגבניות אבל במעטפת קישואים מיוחד במינה שמוסיפה עומק טעמים עסיסי למנה וגורמת לקלאסיקה הנצחית הזאת להיות עוד יותר עשירה, עוד יותר יפה, ועוד יותר חגיגית לכבוד שבת, חג או ערב מיוחד!

קציצות ברוטב עגבניות במעטפת קישוא, יתנו לכם מנה נהדרת ודלת קלוריות, עם מילוי בשר או עוף נהדרים לבחירתכם, המון ירק רענן ועשבי תיבול מצוינים, כל הטוב הזה עטוף בפרוסות קישואים עסיסיים ומטוגנים קלות וטבול ברוטב עגבניות סמיך, עשיר ומבעבע.

בישול קצר לרכות מושלמת של הקציצות, סיר אורז לבן שמכינים בקלות, סלט רענן שחותכים עד שהכל מוכן, וזהו – זה הזמן לפתוח שולחן וליהנות מארוחה מלאה ונפלאה, עשירה וטעימה בטירוף

ספר המתכונים של הילה ליברטי

מתכון קציצות ברוטב עגבניות
צילום: הילה ליברטי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון קציצות ברוטב עגבניות

קציצות ברוטב עגבניות בגרסה קלילה

מתכון מושלם של קציצות ברוטב עגבניות במעטפת קישואים שמוסיפה עומק טעמים עסיסי למנה.
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה ליברטי

המצרכים

לקציצות:

  • 3-4 קישואים (פרוסים לאורך דק יחסית)
  • בשר טחון/עוף (200 גרם)
  • 1 חופן פטרוזיליה
  • 1 חופן כוסברה
  • 1 בצל (קצוץ דק)
  • 1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה
  • תבלין קציצות (מעט)
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)

לרוטב:

  • 2-3 עגבניות (קצוצות דק/מגורדות)
  • 1 בצל (קצוץ)
  • 2 שיני שום (חתוכות)
  • 2-3 כפות רסק עגבניות
  • תבלינים (לפי הטעם)
  • מים (מעט )

אופן ההכנה

  • לפרוס את הקישואים לפרוסות דקות יחסית אבל לא מידי כי נצטרך לגלגל סביב קציצה.
  • לבשל אותם כרבע שעה ולספוג על נייר מגבת.
  • לטגן את הקישואים קלות כדי שיתרככו.
  • לקרר, להניח כדור בשר על פרוסת הקישוא ולגלגל.
  • להכין את הרוטב מרכיבי הרוטב הרשומים.
  • להכניס את הקציצות לסיר הרוטב כשהוא מבעבע. ולהנמיך את האש.
  • להוסיף מים לטעם ואם צריך ולתקן תיבול.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון קציצות ברוטב עגבניות
צילום: הילה ליברטי

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: קציצות ברוטב עגבניות מתכון מאת: הילה ליברטי 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?