| | |

מאפה גבינה וזיתים מטוגן

 מאפה שמרים מטוגן, ממולא בגבינה צהובה נמסה ונימוחה וטבעות זיתים שמוסיפים עסיסיות.
בהשראת: יפה וקס ברקו
ציון 5 על ידי 5 דירוגים
מתכון מאפה גבינה

מאפה גבינה – עם כל הכבוד למאפה שמרים בתנור, הפעם בא לנו להתפנק ב-א-מ-ת, ועם כל הכבוד לשמירה על המשקל, מדי פעם מותר לנו להתענג על מאפה שמרים מטוגן, מלא בכל טוב, והכי הכי מנחם שיש!

אתמול התחשק לנו להכין ארוחת ערב קצת אחרת. לא עוד חביתה וסלט, לא עוד טוסט וגבינה, לא עוד פיצה-פיתה שגרתית, אלא משהו קצת מיוחד שיפנק את כל בני הבית (והאורחים שהחליטו לקפוץ…)

אז הקפצנו להם בקלות ערב טעים במיוחד עם מאפה שמרים מטוגן, ממולא בגבינה צהובה נמסה ונימוחה, טבעות זיתים שהוסיפו עסיסיות ועומק טעמים ו… זהו!

קצת מתפיחים את הבצק שמרים, ממלאים, מהדקים ומטגנים, ונהנים כולם ביחד ממאפים מטוגנים משגעים ושחומים, מלאים בטעם נפלא ומרקם גבינתי, שאפשר להוסיף לו כל תוספת או תיבול שאוהבים. כמה מתבלים בצד, איזה סלט גדול ליד – ואושר גדול שכולם אמרו "וואו" בפה אחד…

ספר המתכונים של יפה וקס ברקו 

מתכון מאפה גבינה
צילום: יפה וקס ברקו

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מאפה גבינה

מאפה גבינה וזיתים מטוגן

 מאפה שמרים מטוגן, ממולא בגבינה צהובה נמסה ונימוחה וטבעות זיתים שמוסיפים עסיסיות.
ציון 5 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: יפה וקס ברקו

ציוד

מחבת לטיגון
מיקסר

המצרכים

  • 1 כף שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס מים
  • ½3 כוסות קמח
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות שמן

מילוי:

  • זיתים (לפי הטעם)
  • גבינה צהובה (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר שמים את מרכיבי הבצק ולשים כ6-7 דקות.
  • מניחים את הבצק לפעמיים התפחה.
  • קורצים כדורים פותחים כדור בכף היד שמים קרעי גבינה צהובה וזיתים פרוסים או במילוי של גבינה צהובה מגורדת.
  • מקפלים את הבצק מ 2 הצדדים (עליון ותחתון) ומהדקים את 2 הצדדים שנשארו (ימין ושמאל).
  • מתפיחים כ 10 דקות ומטגנים מ 2 הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מאפה גבינה
צילום: יפה וקס ברקו

רק עוד דבר אחד אחרון!

מאפה גבינה

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מאפה גבינה מתכון מאת: Yafa Vakes-berko

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?