| | | | | |

עוגת סולת וקוקוס קלה וטעימה

שילוב מושלם של קוקוס, מיץ תפוזים רענן ונינוח וניל משכר יצור לכם בקלות את העוגה הכי ביתית.
בהשראת: סוניה לוי
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
עוגת סולת מתכון

עוגת סולת וקוקוס – תמיד אנחנו מחפשים איזו עוגה טובה ליד הקפה, משהו מתוק להפסקה המנחמת של היום, הפעם, כדאי מאוד להכין דווקא כוס תה מהבילה וגדולה כי אין מושלם ממנה להתלוות אל עוגת סולת תפוזים משגעת שממש תיכף תנחת אצלכם על הצלחת.

שילוב כ"כ מושלם של קוקוס אקזוטי, מיץ תפוזים הדרי ורענן ווניל בנינוח משכר ייצרו לכם בקלות את העוגה הכי ביתית ורכה, הכי אוורירית וטעימה, והכי הכי מרשימה.

וזה לא רק הטעם העשיר והעמוק, כי עוגת סולת מצטיינת בעיקר במרקם סופר מיוחד, עם לחות משגעת בפה, פירורים נימוחים ונמסים ופריכות ממכרת שנוצרת בזכות העובדה שהעוגה ספוגה בסירופ מתוק מהמם, שמכינים ממים או סוכר (ואפשר גם עם תפוזים טריים), ומרטיבה אותה בשלמות. קצת פיסטוקים קראנצ'יים מעל, אבקת סוכר למתיקות מענגת נוספת, ושעת התה שלכם תהיה מפנקת ויפה במיוחד.

ספר המתכונים של סוניה לוי

עוגת סולת תפוזים
צילום: סוניה לוי
עוגת סולת מתכון
צילום: סוניה לוי
עוגת סולת תפוזים
צילום: סוניה לוי
עוגת סולת תפוזים
צילום: סוניה לוי

למה באמת כדאי לכם: עוגת סולת תפוזים

 

  • אין עוד עוגה כמו עוגת סולת, שמצטיינת במרקם הכי מיוחד שיש, ספוגה בסירופ מתוק מהמם שמרטיב אותה ללחות עוצמתית ולשלמות טעמים מהפנטת
  • שילוב מושלם של קוקוס אקזוטי, מיץ תפוזים רענן ונינוח וניל משכר יצור לכם בקלות את העוגה הכי ביתית, רכה, אוורירית וטעימה שיש

שורה תחתונה: תמיד אפשר לזלול עוגת סולת עם קפה חם, אבל הפעם לכו על תה רותח. העונג המושלם מובטח!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת סולת מתכון

עוגת סולת וקוקוס קלה וטעימה

שילוב מושלם של קוקוס, מיץ תפוזים רענן ונינוח וניל משכר יצור לכם בקלות את העוגה הכי ביתית.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: סוניה לוי

ציוד

תבנית עגולה 24 / תבנית 25X25
מיקסר

המצרכים

  • 4 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ½1 כוסות סולת
  • ½1 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¼1 כוסות מיץ תפוזים

לסירופ:

  • ¾ כוס סוכר
  • ½1 כוסות מים

לקישוט:

  • קוקוס ופיסטוק טחון / אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • נקציף בקערת מיקסר את החלבונים ונוסיף בהדרגה את הסוכר והתמצית ווניל.
  • את החלמונים נשים בקערה אחרת ונוסיף את הקמח, סולת, קוקוס, שמן, והמיץ ונקציף במקצף ידני.
  • נחלק את הקצף ל 2 ונעביר הכל בפעמיים לקערת הקצף הלבן בעדינות בעזרת לקקן בתנועות קיפול.
  • נעביר לתבנית ונאפה 30 דקות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות.
  • לאחר שהועה יוצאת מהתנור מחוררים אותה ומרטיבים אותה בסירופ.

להכנת הסירופ:

  • נרתיח את הסוכר והמים ונמזוג על העוגה.

קישוט:

  • לאחר שהעוגה מתקררת נפזר קוקוב ופיסטוק טחון או רק אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת סולת וקוקוס
צילום: סוניה לוי

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגת סולת מתכון מאת: סוניה לוי

מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה סוניה מתכוניה – Sonya Matconya 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?