| | | |

מגולגלות פרווה מ 4 מרכיבים

מתכון מושלם של עוגיות מגולגלות פרווה שמכינים מ-4 מרכיבים, עם כל מילוי שאוהבים.
בהשראת: איריס קון
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
מתכון מגולגלות פרווה

בתור מי שחייבים שתמיד תהיה לנו צנצנת גדושה בעוגיות טעימות על השיש, אנחנו תמיד מחפשים את המתכונים הכי קלים ומהירים, עם מינימום סיבוכים ומקסימום טעמים עשירים ומתוקים.

אז לפינוק אמיתי באמת אנחנו מביאים לכם היום מתכון מושלם של עוגיות מגולגלות פרווה שמכינים מ-4 מרכיבים, עם כל מילוי שאוהבים, ועם הבצק הכי קל ומדהים.

התוצאה – מגולגלות פרווה מופלאות שיתגלגלו לכם בפה בעושר טעמים נימוח ופריך בטירוףףף ויבואו מושלם עם קפה או תה רותחים.

ועם מה ממלאים את כל הטוב הזה? עם כל מה שעושה לכם טוב – ממרח תמרים וקינמון ריחני, שוקולד נוטלה וחלבה מפוררת, ממרח חלבה עשיר, תמרים עם אגוזי מלך, ריבות טעימות בטעמי פירות, ועוד ועוד

ספר המתכונים של לירז קון

מתכון מגולגלות פרווה
צילום: איריס קון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מגולגלות פרווה

מגולגלות פרווה מ 4 מרכיבים

מתכון מושלם של עוגיות מגולגלות פרווה שמכינים מ-4 מרכיבים, עם כל מילוי שאוהבים.
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
כמות 2 רולדות
באדיבות: איריס קון

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים / מיץ תפוזים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • צנצנת ממרח תמרים, שוקולד או מה שאוהבים

אופן ההכנה

  • נכניס את כל הרכיבים לקערה ונערבב הכל ביחד הטיב עד לקבלת בצק אחיד.
  • נחלק את הבצק ל 2 וכל חלק נרדד בין 2 ניירות אפייה.
  • נמרח את הבצק באיזה ממרח שאוהבים - מגלגלים לרולדה, אם זאת פעם ראשונה שאתם מכינים ניתן לחתוך את הבצק לעוגיות מראש (לא לחתוך עד הסוף רק לסמן).
  • מניחים את הרולדות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור חם על 170 מעלות עד שהבצק פריך ומוכן לאכילה, בערך 35 דקות.

הערות וטיפים

אין צורך בסוכר בבצק אם הממרח מתוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מגולגלות פרווה

מים רגילים או רותחים?
רגילים.
בלי חמאה?
בלי.
איזה מילוי את ממליצה?
תמרים ואגוזי מלך הכי טעים.
מה הכוונה לרדד בין שני ניירות אפיה?
נייר אפייה מעל בצק מעל נייר אפייה.
צריך להתפיח? או ישר ככה לעבוד אתו?
ישר לעבוד.
מתכון מגולגלות פרווה
צילום: איריס קון

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מגולגלות מתכון מאת: Iris Kon 

Similar Posts

6 Comments

    1. היי נעמה,
      בערך כל מילוי שאת יכולה לחשוב עליו 🙂
      ריבות, ממרחים, פירות, פרג, אגוזים…
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?