| | | | | |

מתכון קבב בתנור ב-5 דקות

לא מתחשק לבשל? מתכון קבב בתנור עסיסי ב-5 דקות עבודה בלבד! מהיר להכנה טעים ביתי ומנחם!
בהשראת: תילי טובה
ציון 4.46 על ידי 33 דירוגים
מתכון קבב בתנור

תכירו את ארוחת הצהריים הטעימה והקלה להכנה שלא מביישת מסעדת בשרים טובה – מתכון קבב בחמש דקות של הכנה, זה הכל!

יוצא טרי, חם רותח מהתנור, קבב שיתן לכם בוסט של אנרגיה להמשך היום, כי מה יותר טוב מאוכל של בית חם ומנחם! מתכון קבב טעים מהיר להכנה, ועם שלבי הכנה מפורטים כך שאם אתם לא בשלנים גדולים, שלבי ההכנה יסבירו לכם במדויק איך להכין את מתכון קבב המושלם!

במיוחד בזמנים של שגרה עמוסה כולנו צריכים הפסקה מדי פעם שתתן לנו איזון בחיים, ומה יותר טוב ומנחם מארוחת צהריים חמה ביתית ומהירה להכנה, אז מי צריך מסעדת בשרים עם מתכון קבב קליל ופשוט!

ספר המתכונים של תילי טובה

מתכון קבב
צילום: תילי טובה

למה באמת כדאי לכם: מתכון קבב

 

  • טעים ביותר: קבב זהו ללא ספק הבשר האהוב על כולם – ילדים ומבוגרים כאחד!

  • מהיר להכנה: רק חמש דקות וישר לתנור! ישר ולעניין בלי סיבוכים מיותרים!

  • ארוחת צהריים: בשר לצד לחם או תוספת קלילה זו לגמרי ארוחת הצריים האולטימטיבית!

  • שלבי הכנה: במתכון מצורף שלבי הכנה כולל תמונות שיעזרו לכם להגיע לתוצאה המושלמת!

שורה תחתונה: מתכון קבב עסיסי טעים רק בחמש דקות של הכנה, בדיוק כמו שאתם אוהבים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

מתכון קבב בתנור
להכניס לקערה 600-700 גרם בקר טחון. צילום: תילי טובה
מתכון קבב בתנור
להוסיף 1 בצל גדול קצוץ קטן 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק, מלח, פלפל מעט שמן קנולה. צילום: תילי טובה
מתכון קבב בתנור
לערבב היטב. צילום: תילי טובה
מתכון קבב בתנור
ליצור קציצות. צילום: תילי טובה
מתכון קבב בתנור
להניח על תבנית משומנת בשמן זית ולהכניס לתנור חם (באמצע) 200 מעלות כחצי שעה. צילום: תילי טובה
מתכון קבב בתנור
לאחר חצי שעה להרים התבנית קרוב לגריל עליון ולהמשיך לצלות עוד 10 דקות עד קבלת הגוון הרצוי. צילום: תילי טובה

 

מתכון קבב בתנור

מתכון קבב בתנור ב-5 דקות

לא מתחשק לבשל? מתכון קבב בתנור עסיסי ב-5 דקות עבודה בלבד! מהיר להכנה טעים ביתי ומנחם!
ציון 4.46 על ידי 33 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 45 minutes
באדיבות: תילי טובה

ציוד

תבנית משומנת בשמן זית

המצרכים

מצרכים:

  • בקר טחון (600-700 גרם )
  • 1 בצל (גדול קצוץ דק)
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוץ דק)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • שמן זית (לשימון התבנית)
  • שמן קנולה (מעט )

אופן ההכנה

  • להכניס לקערה 600-700 גרם בקר טחון ולהוסיף 1 בצל גדול קצוץ דק, 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק, מלח, פלפל, מעט שמן קנולה (אני לא מכינה עם שומן מן החי).
  • לערבב היטב וליצור קציצות.
  • להניח על תבנית משומנת בשמן זית ולהכניס לתנור חם (להניח באמצע התנור) בחום של 200 מעלות בין 20 דקות ל-חצי שעה (להפוך את הקבבים אחרי 10-15 הדקות הראשונות).
  • לאחר חצי שעה להרים התבנית קרוב לגריל עליון ולהמשיך לצלות עוד 10 דקות עד לקבלת הגוון הרצוי.

הערות וטיפים

להיזהר לא לייבש! ולראות שהתבנית בתחתית עדיין רטובה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון קבב

אשמח לדעת מהיכן הסיר היפה בבקשה?
שף דיפו ת"א.

חצי שעה זה הרבה זמן, לא צריך פחות זמן בתנור?
הזמנים שנתתי בדוקים, הקבב יוצא מעולה!

 
מתכון קבב בתנור
צילום: תילי טובה

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

 

מקור: תילי טובה

Similar Posts

8 Comments

  1. כתבת "מעט שמן קנולה (אני לא מכינה עם שומן מן החי)"
    גם שמן קנולה לא בריא.
    עדיף שימוש בשמן זית, שיש לו ( פרט לקלוריות ) הרבה יתרונות תזונתיים.
    גם לדעתי זה הרבה זמן חצי שעה בחום כזה.
    חוץ מזה כדאי להפוך באמצע הבישול.

    1. היי יוסף,
      תודה רבה שכתבת לנו.
      מעריכים את ההערות החשובות שלך ושמחים ששיתפנו את כולנו 🙂

    1. היי דלית!
      אנחנו ממש מתנצלים שנאלצת לראות את זה. את צודקת, זו בעיה שאנחנו עובדים עליה כדי להגיע לפתרון.
      תודה רבה על התגובה שלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?