| | | |

עוגת שוקולד צ'יפס וקוקוס לפסח

עוגת שוקולד צ'יפס בשילוב מיוחד של קוקוס! מתכון במיוחד לכבוד חג הפסח שאי אפשר לפספס!
בהשראת: סיון צרור
ציון 4 על ידי דירוג אחד
עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפס בשילוב קוקוס – שילוב שאתם חייבים לטעום! מתכון מיוחד לחג הפסח! שוקוצ'יפס הוא ללא ספק אחד הממתקים האהובים על כולם, לעומת זאת קוקוס הוא מאכל שלא יתאים לחך של כולם…אבל שילוב של שניהם הופך לשילוב מנצח!

ואם אתם לא כל כך מחבבים קוקוס , תוכלו להוסיף שקדים , מה שבטוח זה שבסוף מהטעם אתם תהיו מאוד מרוצים. בנוסף המתכון יכול להישאר איתכם לכל אורך השנה , כך שלא תיפרדו מהעוגה כל כך מהר.

ואנחנו אומרים מניסיון – הילדים שלכם יעופו על העוגת שוקולד צ'יפס ולא יפסיקו לאכול אותה , אז תדאגו שגם לכם יישאר חתיכה מהעוגה…ורק לפני שאוכלים אל תשכחו לעשות תמונה לסטוריז .

ספר המתכונים של סיון צרור

עוגת שוקולד צ'יפס
צילום: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד צ'יפס 

  • הכי טעים שיש: תגידו אתם, יש מישהו שלא אוהב שוקולד צ'יפס?!
  • שילוב מיוחד: שילוב של קוקוס לתוך עוגת שוקולד צ'יפס נותן טעם מיוחד וממכר ביותר!
  • שוקוצ'יפס: אין אדם שלא אכל את הממתק האהוב בילדותו , עוגת שוקולד צ'יפס תחזיר אתם לנוסטלגיה מהילדות!
  • מבחן הטעם: אין ספק שאת מבחן הטעם עוגת שוקולד צ'יפס עברה ובגדול!! 
שורה תחתונה: עוגת שוקולד צ'יפס הכי שוקלדית טעימה ומתוקה שתחזיר אתכם לילדות , עם שילוב מיוחד ומטריף חושים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפס וקוקוס לפסח

עוגת שוקולד צ'יפס בשילוב מיוחד של קוקוס! מתכון במיוחד לכבוד חג הפסח שאי אפשר לפספס!
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג
זמן הכנה: 25 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 1 hour 5 minutes
באדיבות: סיון צרור

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

מצרכים:

  • 4 ביצים (בגודל לארג')
  • 1 כוס סוכר (כוס ח"פ של שתייה חמה)
  • ½ כוס שמן
  • ½ מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה (או צמחית לפרווה)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג (וניל כשר לפסח)
  • 1 כוס קוקוס (אפשר במקום קוקוס קמח שקדים / אבקת שקדים)
  • 200 גרם שקית קמח תופח לפסח ( אפשר במקום קמת תופח להשתמש ב -½ כוס קמח מצה)
  • ¾ כוס שוקולד צ'יפס (עדיף מהסוג הקטנטן)

אופן ההכנה

אופן הכנה:

  • במיקסר עם וו גיטרה להקציף ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  • לעצור את המיקסר ולהוסיף שמן ושמנת מתוקה ולערבב במהירות איטית במיקסר.
  • להוסיף גם קוקוס אינסטנט פודינג ואת הקמח ולבסוף שוקולד צ'יפס.
  • לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק ולאפות בחום 160 מעלות במשך 35-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

עוגת שוקולד צ'יפס
צילום: סיון צרור

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: סיון צרור | בדף שלה : אפייה עם סיוי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?