| | | |

סופלה שוקולד קל כשר לפסח

בלי מיקסר ועם המון טעם: סופלה שוקולד קל מפנק וכשר לפסח! עם תוספת של כדור גלידה מרענן והמון שוקולד - לגמרי הקינוח המושלם!
בהשראת: סיון צרור
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
סופלה שוקולד 

סופלה שוקולד כשר לחג הפסח הקרב הבא! מכורים לשוקולד זה בשבילכם: סופלה מלא בשוקולד נוזלי וחם לצד תוספת של כדור גלידה מרענן ומתוק…כל מה שלנו נותר זה לבצוע עם כפית ולהתענג על כל ביס וביס!

סופלה הוא ללא ספק אחד המאכלים עם "אפקט ההפתעה" הכי כיפי וטעים , מכיוון שאנחנו לא רואים את המילוי מבחוץ ,וכידוע יצר הסקרנות אצל בני אדם חזק מאוד , לכן נהיה חייבים לבצוע עם כפית ולגלות מה יש בפנים, ומה נגלה בפנים? שוקולד נוזלי וחם – שיגרום לכם להתמכר ותהיו חייבים לקחת עוד ביס. זהו אכן אפקט ההפתעה הכי טוב וטעים שתוכלו לבקש!

כדור גלידה מרענן הוא התוספת המושלמת לסופלה חם ורותח , המשחק בפה של "חם קר" – כדור גלידה קר לצד סופלה שוקולד רותח גורם לנו להתמכר עוד יותר לקינוח! ובנוסף שינוי הטמפרטורה מאזן לנו בפה את הטעמים !

ספר המתכונים של סיון צרור

סופלה שוקולד 
צילום: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: סופלה שוקולד 

    • שוקולד: שוקולד נוזלי וחם זו כנראה הפנטזיה של כולנו!!
    • פשוט וקליל: סופלה שוקולד קל להכנה, שכל אחד יכול להכין!
    • רק רבע שעה אפייה: בתוך כרבע שעה יצאו לכם מהתנור כוסות סופלה שוקולד טעים ביותר!
    • שינוי טמפרטורה: כדור גלידה קר , לצד סופלה חם והרותח יגרם לכם להתמכר עוד יותר לקינוח!

שורה תחתונה: זה הסופלה שוקולד הכי טעים ומפנק , שכל אחד יכול להכין אפילו אתם!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סופלה שוקולד 

סופלה שוקולד קל כשר לפסח

בלי מיקסר ועם המון טעם: סופלה שוקולד קל מפנק וכשר לפסח! עם תוספת של כדור גלידה מרענן והמון שוקולד - לגמרי הקינוח המושלם!
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 15 minutes
סה״כ זמן: 30 minutes
באדיבות: סיון צרור

ציוד

1 כוס חד פעמית שקופה
8 כלים של מאפינס חד פעמי

המצרכים

צרכים:

  • 200 גרם שוקולד (מריר 60%)
  • 100 גרם חמאה (או מחמאה)
  • 1 כוס סוכר (חד פעמית שקופה)
  • 4 ביצים
  • 30 גרם קורנפלור (או קמח תפו"א)
  • 50 גרם קמח של אסם כשר לפסח (רבע שקית)
  • או קמח מצה עדיף טחון דק (רבע כוס - 35 גרם)

אופן ההכנה

  • אפשר להשתמש או ב-50 גרם קמח של אסם כשר לפסח ( רבע שקית)
    או קמח מצה עדיף טחון דק (רבע כוס -  35 גרם )
  • להמיס שוקולד וחמאה ולהוסיף ביצים וסוכר לאחר מכן להוסיף קורנפלור וקמח.
  • לצקת ל-8 כלים של מאפינס חד פעמי משומנים היטב
  • לאפות ב- 180 מעלות 15 דקות.
  • להגיש מיד או לשמור בקירור ואז אפשר לחמם במיקרו.

הערות וטיפים

טיפ: מומלץ לשים כדור גלידה לצד הסופלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סופלה שוקולד
צילום: סיון צרור

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: Sivan Zror | בדף שלה : אפייה עם סיוי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?