Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד צ'יפס וקוקוס לפסח
עוגת שוקולד צ'יפס בשילוב מיוחד של קוקוס! מתכון במיוחד לכבוד חג הפסח שאי אפשר לפספס!
ציון
4
על ידי דירוג אחד
זמן הכנה:
25
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
40
minutes
mins
סה״כ זמן:
1
hour
hr
5
minutes
mins
באדיבות:
סיון צרור
ציוד
2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים
מצרכים:
▢
4
ביצים
(בגודל לארג')
▢
1
כוס
סוכר
(כוס ח"פ של שתייה חמה)
▢
½
כוס
שמן
▢
½ מיכל
(125 מ"ל)
שמנת מתוקה
(או צמחית לפרווה)
▢
2
כפות
אינסטנט פודינג
(וניל כשר לפסח)
▢
1
כוס
קוקוס
(אפשר במקום קוקוס קמח שקדים / אבקת שקדים)
▢
200
גרם
שקית קמח תופח לפסח
( אפשר במקום קמת תופח להשתמש ב -½ כוס קמח מצה)
▢
¾
כוס
שוקולד צ'יפס
(עדיף מהסוג הקטנטן)
אופן ההכנה
אופן הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה להקציף ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
לעצור את המיקסר ולהוסיף שמן ושמנת מתוקה ולערבב במהירות איטית במיקסר.
להוסיף גם קוקוס אינסטנט פודינג ואת הקמח ולבסוף שוקולד צ'יפס.
לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק ולאפות בחום 160 מעלות במשך 35-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.