Go Back
עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפס וקוקוס לפסח

עוגת שוקולד צ'יפס בשילוב מיוחד של קוקוס! מתכון במיוחד לכבוד חג הפסח שאי אפשר לפספס!
ציון 4 על ידי דירוג אחד
זמן הכנה: 25 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 1 hour 5 minutes
באדיבות: סיון צרור

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

מצרכים:

  • 4 ביצים (בגודל לארג')
  • 1 כוס סוכר (כוס ח"פ של שתייה חמה)
  • ½ כוס שמן
  • ½ מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה (או צמחית לפרווה)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג (וניל כשר לפסח)
  • 1 כוס קוקוס (אפשר במקום קוקוס קמח שקדים / אבקת שקדים)
  • 200 גרם שקית קמח תופח לפסח ( אפשר במקום קמת תופח להשתמש ב -½ כוס קמח מצה)
  • ¾ כוס שוקולד צ'יפס (עדיף מהסוג הקטנטן)

אופן ההכנה

אופן הכנה:

  • במיקסר עם וו גיטרה להקציף ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
  • לעצור את המיקסר ולהוסיף שמן ושמנת מתוקה ולערבב במהירות איטית במיקסר.
  • להוסיף גם קוקוס אינסטנט פודינג ואת הקמח ולבסוף שוקולד צ'יפס.
  • לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק ולאפות בחום 160 מעלות במשך 35-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.