עוגת גבינה אפויה לפסח
עוגת גבינה אוורירית וקלילה לפסח טעימה וקלה להכנה!

המתכון האולטימטיבי לעוגת גבינה לפסח.
עוגת גבינה מושלמת ואוורירית כמו ענן, עם מלית קטיפתית שמשלבת גבינה לבנה וגבינת שמנת, יוצאת עשירה ונימוחה ואוי כמה גבוהה!
מכינים עוגה זו בקלות ובמהירות במתכון ברור שהכי כדאי להכין לחג, כי על עוגת גבינה זו לא מוותרים בפסח!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
1 תבנית 24-26
1 כוס חד פעמית לשתייה חמה
1 קערה לערבוב
המצרכים
- 6 יחידות ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 יחידות סוכר וניל
- 1 יחידה פודינג וניל
- 4 כפות גדושות קורנפלור
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 גביע שמנת של פעם
אופן ההכנה
- נפריד 6 ביצים ונשאיר בחוץ לטמפרטורת החדר, נקציף את החלבונים ונוסיף בהדרגה כוס סוכר (חד פעמית לשתיה חמה) ו2 סוכר וניל עד לקצף תפוח ויציב.
- בקערה נפרדת נקציף חלמונים, נוסיף בהדרגה 1/4 כוס סוכר, 3 כפות גדושות פודינג וניל, 4 כפות גדושות קורנפלור, 750 גרם גבינה לבנה 5 אחוז וגביע שמנת של פעם (את הגבינה והשמנת נוציא לפני מהמקרר שיהיו בטמפרטורת החדר).
- נאחד ביחד את שתי הבלילות בתנועות קיפול עדינות.
- בתחתית התנור נניח תבנית עם מים ואת העוגה נניח בשליש התחתון של התנור בתוכנית רגילה (קו למעלה וקו למטה).
- נעביר את הבלילה לתבנית 24/26 משומנת ונכניס לתנור שחומם חצי שעה מראש ל 200 מעלות לחצי שעה.
- אחרי חצי שעה נוריד את המעלות ל160 ולאפות עוד חצי שעה. אחרי שעת אפיה נכבה את התנור ולא לפתוח בשום שלב גם שעה אחרי שכיבינו את התנור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה לפסח
שאלה: האפייה בטורבו? לא, רגילה שני קווים מקבילים. |
אין לעוגה שום תחתית (כמו עוגיות או בצק פריך?) לא… זה ההשתקפות מהצלחת. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Rotem Ilan Gur
רשום פודינג וניל ובהוראות רשום רק 3 כפות גדושות.
מה נכון?
עוגה מדהימה טעימה אוורירית פשוט נהדרת
שמחים שאהבת זה תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים:
https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
מתי לשים במקרר
היי אסיה, מעבירים את העוגה למקרר למשך הלילה כשהיא מגיעה לקירור מוחלט. בהצלחה ובתיאבון!