| | | | | | | | |

פיצה טחינה ללא קמח וסוכר

פיצ‎ה מושלמת המגרה את כולם במראה המהמם שלה, ומרשימה את כולם בטעם
בהשראת: בטי דרעי
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון פיצה טחינה

על פיצה לא מתפשרים – מתכון פיצה טחינה ביתית בטעם אגדי מבצק מושלם על בסיס טחינה המקבל פריכות מעולה עם קראסט שחום ומשגע, ורך בטירוף מבפנים.

משדרגים ברוטב עשיר והמון גבינה נמסה מעל ומקבלים פיצ‎ה טחינה מושלמת המגרה את כולם במראה המהמם שלה, ומרשימה את כולם בטעמי הגבינה שכולנו אוהבים. אין סיכוי שמוותרים!

ספר המתכונים של בטי דרעי

מתכון פיצה טחינה
צילום: בטי דרעי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פיצה טחינה

פיצה טחינה ללא קמח וסוכר

פיצ‎ה מושלמת המגרה את כולם במראה המהמם שלה, ומרשימה את כולם בטעם
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבסיס:

  • 1 ביצה
  • 1 כף מים
  • מלח (קורט)
  • 1 כף טחינה
  • 1 כפית אבקת אפייה

לרוטב:

  • 2-3 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
  • 2 שיני שום
  • פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)
  • בזיליקום יבש (מעט)

לפיזור:

  • גבינה צהובה ( וכל תוספת שרוצים)

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • בקערית נערבב את הביצה עם כף מים מעט מלח כף טחינה וכפית אבקת אפייה.
  • נמזוג לצלחת משומנת מעט ונכניס למיקרוגל למשך 2 דקות.
  • נוציא נהפוך ונכניס שוב ל 30 שניות.

להכנת הרוטב:

  • נמזוג שלוק של שמן זית למחבת ונוסיף 2-3 כפות של רסק עגבניות ללא סוכר, 1-2 שיני שום קצוצות, פלפל שחור, מעט מלח, בזיליקום יבש, ומים.
  • נערבב, וכשרותח נוריד מהאש ונמזוג על כל הפיצה.
  • נפזר מעל גבינה צהובה מגורדת וכל תוספת שאוהבים.
  • נכניס לתנור ונאפה למשך 5 - 8 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מתכון פיצה טחינה
צילום: בטי דרעי
מתכון פיצה טחינה
צילום: בטי דרעי

רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: פיצה טחינה מתכון מאת: בטי דרעי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?