| |

עוגת פודינג וניל עם תפוחים משגעת

בצק חלומי עם מלית עשירה במיוחד
בהשראת: כוכבה אילוז
ציון 4.41 על ידי 32 דירוגים
עוגת פודינג וניל

שלמות כזאת חובה עליכם להכין – תכירו את עוגת הפודינג הכי נדירה שיש שתעשה לכם את היום עם טעמיה המטריפים.

קבלו מתכון לעוגת פודינג וניל משגעת המורכבת משכבות בצק פריך וחלומי המשתדך למלית תפוחים משגעת עם אגוזים וריבה מפנקת ביותר.

עוגה פשוטה המספקת חווית טעמים עשירה ומענגת במיוחד בכל ביס קטן. מנסים פעם אחת ומתמכרים לשאר החיים!

מתכון באדיבות: כוכבה אילוז

ספר המתכונים של כוכבה אילוז

 

עוגת פודינג וניל תפוחים משגעת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת פודינג וניל

עוגת פודינג וניל עם תפוחים משגעת

בצק חלומי עם מלית עשירה במיוחד
ציון 4.41 על ידי 32 דירוגים
לדרג
באדיבות: כוכבה אילוז

ציוד

תבנית מרובעת או עגולה 26

המצרכים

  • 1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גרם | 2 וחצי כוסות)
  • 3 תפוחים (חתוכים לפלחים דקים)
  • 4 ביצים (להפריד חלמון וחלבון)
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 מחמאה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • ריבה (איזה טעם שאוהבים)
  • אגוזי מלך (קצוצים)

אופן ההכנה

  • לקערה מכניסים את הקמח עם החלמונים, מחמאה ו-4 כפות סוכר וללוש לבצק (במיקסר ,או ביד).
  • מחלקים את הבצק ל-3/4 ו-1/4 , ואז עוטפים בניילון כל חלק ומכניסים למקרר.
  • מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר, עד לקבלת קצף אחיד וקשה, ומדי פעם מכניסים את האינסטנט פודינג וניל, עד שנוצר קצף כמו מסטיק.
  • מרכיבים את הבצק - את החלק הגדול של הבצק משטחים בתבנית משומנת מרובעת או עגולה 26.
  • מורחים ריבה מעורבת או איזה טעם שאוהבים, ומעל את התפוחים עם אגוזי מלך קצוצים. אחרי זאת בזהירות מוסיפים הקצף.
  • מגרדים את החלק שנותר של הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך חצי עד שלושת רבעי שעה. לא להיבהל שהעוגה עולה ומאבדת קצת צורה ,כשמוציאים היא מסתדרת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת פודינג וניל זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת פודינג וניל – כוכבה אילוז

Similar Posts

24 Comments

  1. נראה מעולה!
    האם ניתן להמיר לשמן קנולה?
    ולשמן קוקוס?
    אשמח לדעת כמויות.
    תודה רבה!

    1. היי אורית,
      אפשר בהחלט להמיר לשמן קנולה או שמן קוקוס, רק לשים 1/3 פחות מכמות המחמאה במתכון.
      בהצלחה 🙂

      1. אשמח לכמות מדויקת של חמאה במקום מחמאה ( לא יודעת כמה שוקלת מחמאה).

        וגם אם רוצה נגיד 100 גרם חמאה – אז כמה שמן להוסיף

        תודה רבה

    1. היי יהודית!
      100 גרם חמאה שווה ערך ל-85 גרם שמן.
      אם אין לך משקל, זה בין 1/3 ל-1/2 כוס.
      בהצלחה 🙂

    1. היי מירי!
      אפשר לוותר על הריבה או לשים ממרח וניל, ממרח חלבה וניל או ממרח שוקולד לבן.
      בהצלחה 🙂

      1. תודה
        עירבבתי סילאן עם טחינה ומרחתי במקום ריבה.
        יצא סוף……
        עוגה שנכנסת אצלנו לרשימת המשודרגות

      2. היי מירי!
        וואו, איזה שדרוג משגע 🙂
        רעיון מעולה, נאמץ אותו בעצמנו!

  2. 3 stars
    לא יצא משהו. יותר מדי בצקי ומשאיר חיספוס בחייך.
    יש עוגות תפוחים יותר טובות מזו.
    לא הלתלהבו ממנה.

    1. היי מיכל!
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. נשמח להציע לך ארבעה מתכונים נוספים לעוגת תפוחים, אנו בטוחים שתוכלי למצוא לפחות כמה שיעבדו עבורך:
      מתכון של לינדה לנגנר
      מתכון של חני קונאשוילי
      מתכון של ישראלה אזולאי
      מתכון של מזי מיכאל
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?