| | | |

עוגת וניל בחושה מושלמת

עוגת וניל בחושה פרווה, קלה ומהירה להכנה, מפנקת ומושלמת לכל רגע ביום!
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.48 על ידי 36 דירוגים
עוגת וניל מושלמת

עוגת וניל פרווה קלה בטירוף ומטריפה יותר בטעם, שכיף לאכול בכל רגע נתון והכי כיף לפתוח איתה את הבוקר לצד הקפה!

עוגות בחושות הן העוגות הכי קלאסיות והכי קלות להכנה שיש! והפעם דאגנו לכם למתכון של עוגת וניל בחושה, שכל ביס ממנה עונג בפני עצמו! עוגה פרווה שתוכלו לאכול מתי שרק יתחשק לכם!

מתכון לעוגת וניל מפנקת במיוחד, קל מאוד להכנה וכל אחד יכול להכין בלי בעיה! מושלמת להגשה בכל זמן נתון וגם לאחר ארוחה בשרית! אם לא טעמתם עוגה כזו זה בהחלט הזמן לטעום!

מתכון לעוגת וניל
צילום: אורנה טל

למה באמת כדאי לכם: עוגת וניל מושלמת

  • עוגה בחושה וניל פרווה שכיף להגיש בכל זמן בלי לחשב בשר וחלב!
  • ניתן להכין את העוגה גם חלבית למי שרוצה והיא עדיין תצא טעימה!
  • מתכון לעוגת וניל שמכינים במהירות ובקלות ולא צריך לפנות לזה זמן!
  • כל כך טעימה שלא תוכלו לתפוס ממנה מרחק עד שהיא תיגמר!

שורה תחתונה: מי שאוהב לפתוח את היום עם חיוך ולסיים אותו בחיוך גדול יותר מכין מתכון זה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? עוגת וניל

 

עוגת וניל מושלמת

עוגת וניל בחושה מושלמת

עוגת וניל בחושה פרווה, קלה ומהירה להכנה, מפנקת ומושלמת לכל רגע ביום!
ציון 4.48 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית חד פעמית בינונית מרובעת / עגולה 26
מידה: כוס אוניברסלית

המצרכים

  • ½2 כוסות קמח מנופה
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ½1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 4 ביצים
  • ¾ כוס שמן
  • 1 חבילה שמנת להקצפה צמחית (ריץ') (250 מ"ל)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל170 מעלות.
  • מערבבים בקערה את החומרים היבשים - קמח, אבקת אפיה, אינסטנט וניל.
  • בקערת המיקסר שמים ביצים, סוכר, סוכר וניל, ומקציפים עם המקצף עד קבלת בלילה תפוחה מאוד (לוקח כמה דקות).
  • מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים בהדרגה את השמן.
  • אחרי שהשמן נטמע מוסיפים לסירוגין את קערת היבשים והשמנת הצמחית עד קבלת בלילה סמיכה וללא גושים (יוצאת כמו פודינג).
  • מעבירים לתבנית, ואופים רק עד שקיסם יוצא יבש במרכז העוגה כדי לא ליבש אותה, בערך 40 דקות.
  • מצננים, ומפזרים באבקת סוכר.

הערות וטיפים

שומרים מחוץ למקרר כשהיא עטופה (בשום אופן לא מתאימה לקירור!).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת וניל פרווה

במתכון רשום גביע שמנת מתוקה או ריץ האם הכוונה היא לקופסה שלמה נכון? והאם ניתן קמח תופח?
אם את שמה קמח תופח, תורידי את האבקת אפייה, בשמנת להקצפה אפשר חלבית או צמחית כמו ריץ' 250 מ"ל.
אמרת לא למקרר אבל יש שמנת מתוקה?
אבל זה לא קצפת קרה של קרם, את יכולה לשים במקרר ותוציאי לפני שאוכלים שיגיע לטמפרטורת החדר.
עוגה נהדרת. במה ניתן להחליף את השמנת?
אני לא נסיתי, אבל נראה לי שאפשר עם כוס מיץ תפוזים.
אפשר עם שמנת מתוקה חלבית?
בטח.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת וניל פרווה
צילום: אורנה טל

"בוקר טוב לכם עוגה טעימה מאד ורכה תודה על המתכון!"
אורנה טל

עוגה בחושה וניל
צילום: ישראלה אזולאי

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

Similar Posts

20 Comments

  1. 4 stars
    עוגה פשוטה וטעימה, אנסה אותה בעתיד עם כל מיני תוספות ושילובים.
    נראית לי אחלה בסיס לשחק איתו.
    אגב, ביום אחרי נעשתה אפילו יותר טעימה ונשמרה רכה ועסיסית.
    תודה על המתכון.

      1. 5 stars
        היי
        הכנתי גם את העוגת וניל וגם את הפירות יער ויצא מדהים! פשוט מעדן! תודה רבה ❤️

      1. היי אתי,
        בטח, את יכולה להשתמש בקמח רב תכליתי ללא גלוטן באותה כמות, או להשתמש בקמח שקדים ולשים 3 כוסות במקום 2.5 ו-2 כפיות אבקת אפייה שטוחות יחסית.
        בהצלחה 🙂

4.48 from 36 votes (31 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements